Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 5 od 5]

61 Re: Rosalie Hale taj Pon Jan 17, 2011 4:09 pm

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
Ima veoma tuznu zivotnu pricu, ali eto od upoznavanja Emmettta trebala bi biti finija i to me nervira.
razumijem je ali opet za nekog do koga joj je stalo trebala bi se promjeniti Very Happy

62 Re: Rosalie Hale taj Pon Jan 24, 2011 3:15 pm

Ema-TwLover

Uljez
Uljez
Rose..Jako karatkteristican lik Smile) Mnogo mi se svidja njeno razmisljanje,hrabrost...Mng je posebna,na svoj nacin...Njena prica,po meni,opravdava njeno ponasanje Wink ♥ Lepaaa jeee,naravno,ma sve najjj ! Wink

63 Re: Rosalie Hale taj Sre Feb 09, 2011 9:23 pm

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Jooj mnogo je volim... Jako mi je lepAAA(obozavam njenu kosu)!!! Bila sam bas skepticna u vezi nje na pocetku sve dok nisam cula pricu! Slazem se sa predhodnim postom da ta cela situacija na neki nacin opravdava njeno ponasanje... bored

http://littlebabyboo.tumblr.com/

64 Re: Rosalie Hale taj Sub Apr 02, 2011 4:17 pm

Patty'sMiss

Novorođeni
Novorođeni
Inače mi je prelijepa.
Krije u sebi nešto što je čini mi se baš iznenađujuće.
Na kraju mi je i postala simpatična, sa svim onim šalama sa Jacobom. (:

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

65 Re: Rosalie Hale taj Pon Maj 02, 2011 1:36 pm

Nina :)

Vreme
Vreme
Dusa moja lepaa..Savrsena je i obozavam je. Inace mi je ona omiljeni lik Very Happy

66 Re: Rosalie Hale taj Ned Maj 22, 2011 2:08 pm

Melly Cullen

Prvi pogled
Prvi pogled
*Miss Cullen* ::pa dobro ali ja ipak mislim da bi oni njoj izvadili nju da nije Rosse bilo...ali prvi put kad sam citala knjigu ja sam bila na Edwardovoj strani da se ono unisti...ali vidi sta je isplao predivna djevojcica..hh

slažem se s tobom Smile

67 Re: Rosalie Hale taj Sre Jun 01, 2011 5:10 pm

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Hm...ne simpatisem je mnogo... Cini mi se da ona nikad ne bi bila zadovoljna...Premlada je postala vampir.Takva kakva je bila,da je ostala covek,oko tridesete bi htela da prestane da stari u svakom slucaju... Hmmm

68 Re: Rosalie Hale taj Sre Jul 13, 2011 8:52 am

Bassgirl

Rastanci
Rastanci
Ona mi je nekako draga. Znam da je pregruba prema Belli, ali nakon svega što je prošla mogu ju razumjeti. Jer ipak odbacuje ono za čim ona najviše žudi, život i mogućnost starenja. Sa Emmettom čini savršen par. On je jedini koji ju razumije i koji ju može smiriti.
Angel & Monkeyman

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog