Kako ste doznali za Twilight i sta ste mislili kad ste ga 1.put gledali? 5 5 1

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 4 od 4]

anna-loca

Buđenje
Buđenje
zaznala sam za twilight iz novina...zelela sam ga odgledati,ali me bilo strah....ali sam se ipak odluchila da ga pogledan..gledala sam ga sama..
i chim sam ga pogledala odushevila sam se.kasnije sam jedva chekala sledeci deo..i sledeci...i sada jedva chekam da pogledam bd..

http://vaskutak-forum.free-forums.biz/forum.htm

Rose Salvatore

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Prvo mi je jedna drugarica donela Twilight narezan na CD-u, ja sam o Twilightu čitala u novinama i činilo mi se bezveze, pa sam ga izbrisala, i jednom sam na televiziji, bilo je kasno, a i nije se lepo videlo, pogledala Sumrak i zaljubila se u film. Zatražila sam od te drugarice da mi ponovo donese film, ali pre toga mi je jedna druga drugarica dala Mlad Mesec. Bila sam oduševljena. Onda sam nabavila i Sumrak sa boljom slikom. Posle sam pročitala knjige koje sam dobila za rođendan, i postala ovisnica o Sumrak serijalu.

http://www.twilight-saga4ever.com

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
Za Twilight sam saznala kada je na internetu izasla knjiga na Engleskom jeziku.
Moja drugarica ju je citala i bila odusevljena.
Tada nisam imala pojma sta je to xDD
A film sam pogledala davnoo... Very Happy

Anchy44

Lov
Lov
Mene je u pocetku kada je izasao Twillight film mnogo nerviralo, zato sto je bio u svim casopisima. Mislila sam da je to neki glupi film za kojim svi bezveze lude. Onda mi je drugarica rekla da je pogledala film i da nije los. Nisam joj nesto narocito verovala u vezi toga, ali jednom sam setala i videla da se prodaje taj film i onda sam ga kupila cisto bezveze zato sto nisam imala sta da gledam.Kada sam ga prvi put odgledala skroz sam se istopila.Nisam znala da postoji jos delova, ali kada je dosao drugi deo onda sam ga odmah pogledala i takodje mi se svideo. Bila sam u nedoumici da li da kupim knjigu,sve dok mi je drugarica nije kupila za rodjendan. Kada sam je procitala skroz sam poludela i ubrzo sam procitala i ostale delove. I tako sam posatala luda za Twillight sagom. Pokusavam da preobratim i moju drugaricu, ali ona se neda i nikako nece da mi prizna da joj se svidja Twillight saga.

Twilightasica 4ever

Uljez
Uljez
rodica je digla film u videoteci i pozvala me kod sebe da ga gledamo....znala sam nesto malo o njemu prek novina..ali nista bitno...kada sam ga pogledala odusevila sam se...jedva sam cekala nove nastavke s velikim nestrpljenjemm...sada sam ogromni twilight fann..

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
Prijatelji su me odveli van i isli smo gledati Sumrak, mislila sam da je bezveze, al kad sam dalje pocela... Sve vise i vise mi se svidjalo ... Onda sam procitala knjige i sad sam Freak Very Happy

LoUdAcHa

Prvi pogled
Prvi pogled
na chatu jednog 4uma smo pricali ness o filmovima i jedna devojka je pomenula Twilight....onda sam otisla do video kluba i iznajmila ga xD.
Prvo kada sam ga gledala mislila sam da je komican jer je Carli na pocetku rekao:
,,KOsa ti je duza?''
A Bella je rekla:
,,Ne,zapravo sam je skracivala!''
Tu sam se pocepala od smeha,ali sam bila smorena dok su se Bella i Edward izbegavali i tu sam mislila da je film gloop...ali jednostavno nisam mogla da prestanem da ga gledam ^^

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Citala sam casopis i u njemu procitala za ovaj film.U pocetku nisam bila mnogo zainteresovana za njega, sve dok mi drugarica nije dala CD sa filmom Sumrak i nagovorila me da ga pogledam...
Kada ga odgledala shvatila sam da sam pogresila sto ga nisam ranije odgledala.Film je bio stvarno lep i jos vise mi se svideo kad sam procitala knjigu. Stvarno nemam reci...

Lady Lutz

Administrator
Administrator
Citala sam u novinama,prije nego sto sam ga pogledala govorila sam da je glup,vampiri vegeterijanci i te gluposti xD....takodje sam govorila da pretjeruju sa tim filmom,ali po nagovoru prijatelja gledala sam film i ewo me zavrsila kao ludi fan na Twilight forumu i to kao urednica xD

fanpire_1

Urednik
Urednik
Lady Lutz ::Citala sam u novinama,prije nego sto sam ga pogledala govorila sam da je glup,vampiri vegeterijanci i te gluposti xDD....takodje sam govorila da pretjeruju sa tim filmom,ali po nagovoru prijatelja gledala sam film i ewo me zavrsila kao ludi fan na Twilight forumu i to kao urednica xDD

Također,ali ja nisam urednica XD Ali se slazem sa ostatkom teksta Razz

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 4]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi blog