Kako ste doznali za Twilight i sta ste mislili kad ste ga 1.put gledali? 5 5 1

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 4]

mery

Lov
Lov
Kako ste doznali za Twilight i sta ste mislili kad ste ga 1.put gledali?
Skim ste ga gledali i kavi su bili utisci..

Ja nisam imala pojma sta je twilight i onda je moj brat uzeo u videoteci i reko ako hocu da gledam jer je to neki novi film...prvo me je bilo strah
i tokom citavog filma sam cekala kad ce je vise ubiti
jer sam mislila
da je horor a zatim sam nakon sto sam ga pregledala,pregeledala sam ga jos
najmanje 7 puta i citavih 7 dana nisam ni ocemu drugom mislila i onda sam se pocel raspitivati i citati knjige i nagovorila
sve zive moje drugarice da ga pregledaju i tako je kod
mene pocela Twilight mania!!!

KOD VAS?????????????????????????/

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
1. put sam citala Eclipse a to je 3. dio pa nista nisam shvatila i knjiga mi je bila dosadna, saznala od Lare - frendice.

lilen

Volterra
Volterra
JA SAM GA UZELA IZ VIDEOTEKE REKLI SU MI DA JE NOVI FILM I DA JE JAKO DOBAR PA SAM GA UZELA PRVO KAD JE POCEO SAM MISLILA DA JE GLUP A SAD NE MOGU DA PRESTANEM DA GA GLEDAM Very Happy

*Miss Cullen*

Lov
Lov
Meni je drugarica rekla i ja ga uzela iz videoteke...a snimak je bio uzasan...
Ali vidjelo se nesto..I odmah mi se svidio cak sam i plakala kad je ono James Bellu htjeo ubiti nezz sta mi je bilo..hehe
i od tada samo postala luda...Onda je dosao original snimak pa sam gauzela snimila i gledala hiljadu puta..a onda je dosao i u kinima pa sam isla gledat i kinu..onda su sve mije drugarice gledale to..i tak je sve pocelo..heh

Emma Cullen

Rob sexy dream
Rob sexy dream
Pa za film sam sluchajno saznala dok sam skidala Robertove slike i nadjem da je snimio nov film o vampirima...Potom je BRAVO pisao o filmu i ja sam se zainteresovala, pa sam ubedila sestru da mi za rodjus kupi knjigu...Prochitala je i odmah skinula film da gledam...Gledala sam ga sa sestrom i odushevila se...Posle toga sam sve oko mene nagovorila da ga gledaju i svi su se odushevili...

narcoleptique.

Administrator
Administrator
hmmm...moja priča je jako čudna...msm...znala sam za film čim se počeo snimati...znate vec...za sve je kriv Bravo xDD...Ali ja sam mislila da je to neki glupi tinejdžerski film (posto su svi bili zaluđeni xDD)poput HSM (kojeg mrzim iz dna duse,msm sve od disney grrrr -.-').A onda sam otisla na letovanje u Budvu xDD.I kako se motas trgom sve od reda CD shopovi i book shopovi.Na svakom CD izlogu Twilight xDD.A ja i dalje mrzim taj film.xDD

I prolazim ja jedne veceri pokraj book shopa i pažnju mi privuče jedan neobičan naziv.Praskozorje.Nisam pojma imala da Twilight ima 4 nastavka,msm mrzila sam to i nisam htela niss da znam o tome xDD.

Kad kasnije skuzim da imaju 4 nastavka.Na internetu procitam kratak opis svih knjige.I naravno,sta biva,znate vec...bila sam odusevljena.

Posle mesec dana trazenja,nadjem sva 4 dela knjige i procitam za 7 dana sva 4 dela.I msm...ono...zaluđena...totalno oduševljena...itd.Nakon nekoliko dana kupim Bravo i vidim reklamu za RPS na kojoj pise da imaju 5 nastavak MS.I ja umrem od srece xDD.

I tako je počela forum-mania xDD.

Ja sam prvo pročitala knjige (sto je pogreska,velika) nego pogledala film.Sto je pogreska?

Pa zato sto previse ocekujemo od filma...a ja...da budem iskrena...razočarala sam se u film...

I tako je sve počelo...Sad udaram ko kaze da mrzi Twilight xDD

[~somerholics] [~heyMcqueen]
http://www.iansbalkan.com

Nejt

Adrenalin
Adrenalin
Meni je rekla moja drugarica koja je veeliki twilight fan jos od pocetka snimanje twilight-a... Kad ja kupim neki OK! i u njemu ak ima twilight poster ona mi to pobara i tako jednom je dosla kod mene na sleep-over i molila me je da gledame twilight-a...Ja sam se slozila i gledala sam ga bez da trepnem xDD Nakon toga kupila sam Sumrak i Mladi Mjesec(knjige) i procitala u 3 dana =] Kad sam procitala Sumrak-a obozavala sam Edward-a al nakon Mladog Mjeseca zaljubila sam se u Jake-a :heart1: i onda kad sam procitala Eclipse i BD na srpskom sfatila sam da volim i Edward-a i Jacob-a pa postala sam Team Switzerland Smile

http://www.twilight-saga-fans.com

Twilight girl

Buđenje
Buđenje
Meni rodica rekla kad je tek došao film u kina.Pa sam zamolila brata da mi ga skine s interneta tako da ga imam kući.Knjigu sam dobila za rodjendan i brat mi je skinio sa interneta i New moon.A kada je prvi dio došao u kina tada su i počeli pisati u časopisima o Twilightu pa sam ja to čitala,gledala film ,čitala knjige i zaljubila se u Twilight.

Amyicha

Prvi pogled
Prvi pogled
prijateljica mi je preporučila da ga pogledam

BeLLa_TwiLigHt

Uljez
Uljez
ja sam vam nova tu, obecajem, sve cu knjige procitati, samo mi treba malo vremena.. za twilight sam saznala prekjucer, i desilo mi se isto kao i kod Mrs. Cullen...Very Happy mislila ja: glupost.. i imam puno casopisa o twilightu.. Very Happy nije da znam sve, ali upoznacu.. Very Happy prekjucer sam pogledala prvi dio, danas drugi.. Very Happy vec sam zaljubljena u roberta..Very Happy pusaaach

Jake fan <3

Vreme
Vreme
Za Twilight sagu sam saznala od drugarice. Stalno je pricala o tim knjigama i tako stvorila radoznalost u meni. Kada sam gledala film razocarala sam se jer i nije nesto Evil or Very Mad

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
Ja sam za film saznala preko najave na tv-u.Onda mi tata skinuo sa neta.Otisla kod drugarice i nas dvije gledale.End of story.ODUSEVLJENA

http://www.mitologija45.blogger.ba

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ja takodje,kao sto je bella_4 rekla...zato sto sam film sa njom prvi put pogledala... Smile

VaMp GiRl

Rastanci
Rastanci
ja sam pprochitala grupu na fejsu.....a prethodno me je simpatija smorila da pogledam film..i ja kao ajde..i onda sam odlepila za filmom..... Very Happy

Poslednji izmenio VaMp GiRl dana Uto Apr 06, 2010 2:39 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

☾Daughter☥of☥Lilith☽

Fenomen
Fenomen
gledala sam sa drugaricama........................i jednostawno poludela za filmom..... saznala sam kao i wecina u Brawo i OK nowinama...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 4]

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi blog