Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

16 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pet Mar 12, 2010 9:27 pm

~SamoTvojaKlinka~

Vreme
Vreme
*Miss Cullen* ::Naj mi je ono na pocetku pred skolom..kad on dolazi pa se poljube i kada Bella uspije i skloniga sa sunca pa ono kad joj govori da je sve lagao idt..
i na kraju kada ona dode u kucu Cullenovih i pita ko zeli da ona postane vampir..
A najstranija kada se pobiju Laurent i vukovi tako se isprepadam tu,jos u kinu pojacano a oni vukovi koliki su pa kad zareze..uff i starno je kada se isto Felix i Edward pobiju tu sam plakala..
A naj gora scena koju jako mrzim je kada se Jacob i Bella umal nisu poljubili prije neg je Edward nazvao odnosno on je spasio situaciju...

slazem se Smile

17 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Uto Mar 23, 2010 6:54 pm

sanjabalerina

Uljez
Uljez
najbolja scena je kada bela spasava edvarda i oni se grle posle, uhhh, uvek se najezim...
a najgora je kada je edvard ostavlja...

18 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pon Mar 29, 2010 3:06 pm

Magda!

Uljez
Uljez
Naj lepsa scena mi je kad Bella zagrli Edwarda i on pomisli da je vec u raju...kad se zagrle i on ne otvara oci a oseca je...

A najstrasnija scena je kad ga ona mala vampirica JANE kod Volturovih mucila bolom (mislima) a on nije ni glas pustio samo se zgrcio i izvio trpeci uzas... jeziva.

19 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Uto Apr 06, 2010 12:44 pm

Edward and Bella

Uljez
Uljez
Najstrasnija mi je kad su kod Voltura..
A najlepsa kad se Bella i Edward ljube kada ga spasava u Italiji...

20 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Uto Apr 06, 2010 2:13 pm

...<3Rosalie<3...

Vreme
Vreme
Najlepsa scena mi ja kada se na pocetku ljube,pa ono kada su Italiji,onda kada joj kaze da je sve lagao itd..
A najstranija kada se pobiju Laurent i vukovi tako se isprepadam tu,jos u kinu pojacano a oni vukovi koliki su pa kad zareze..uff i starno je kada se isto Felix i Edward pobiju tu sam plakala..
Slazem se.

21 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Uto Apr 06, 2010 3:29 pm

Magda!

Uljez
Uljez
Uf,ja sam vec zaboravila pola filma i cenim da bi bilo vreme da ga jos jednom pogledam i onda cu da pricam koja je scena najnaj...

22 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Čet Apr 08, 2010 4:18 pm

...Bojana...

Prvi pogled
Prvi pogled
Jeziv mi je pocetak, naj scena kad Edward izlazi iz kola za Bellin rodjendan..xDD

http://robertpattinsonsrb.com

23 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Čet Apr 15, 2010 10:51 am

~BlairWaldorf~

Prvi pogled
Prvi pogled
Najljepsa scena mi je na karju kada Bella govori Jakeu da ga voli i da ga ne zelii povrijeditii i onda on odlazii:(( Najstarsnija scena je definitiwnoOoo kod Volturijevih:))

24 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pon Apr 19, 2010 11:02 pm

Miss Immortal

Uljez
Uljez
*Miss Cullen* ::Naj mi je ono na pocetku pred skolom..kad on dolazi pa se poljube i kada Bella uspije i skloniga sa sunca pa ono kad joj govori da je sve lagao idt..
i na kraju kada ona dode u kucu Cullenovih i pita ko zeli da ona postane vampir..
A naj gora scena koju jako mrzim je kada se Jacob i Bella umal nisu poljubili prije neg je Edward nazvao odnosno on je spasio situaciju...

25 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sre Apr 21, 2010 4:27 pm

Angie21

Rastanci
Rastanci
Najstrasnija scena kad se Laurent pojavi ispred Belle... Brr... A najlepsa... Kad Jacob nasmeje Bellu, i tako te scene Bella - Jacob... Very Happy

26 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sub Maj 15, 2010 2:49 pm

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
U New Moonu sa Edwardom i Bellom sve scene su prelepe jer su pune romantike i predivne.Takođe mi je divno kad ona na kraju Jacobu kažže:Don't make me choose.Because it'll be him.It's always been him.To mi je omiljeni deo.

A najgori delovi su mi sa Bellom i Jacobom! HATE JACOB BLACK!

27 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Čet Maj 27, 2010 8:51 pm

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
najstrasnija je u volteri a najljepsa kada edward trazi da se bela uda za njega

http://www.mitologija45.blogger.ba

28 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sub Jul 31, 2010 8:32 am

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
Najljepsa:Swe happy od Belle i Jacoba
Najstrasnija:Kad onaj bije Edwarda:)

29 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Ned Avg 08, 2010 12:35 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Najlepsa scena mi je kada ga bella sklanja sa sunca a on govori kako je u raju...
I kada joj govori kako joj je lagao,i kako je bilo neverovatno lako ubediti je da je nevoli...

a ni jedna mi nije bila posebno strasna..recimo kada je Jane mucila Edwarda,a Bella htela da se zrtvuje za njega..

30 Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sub Avg 21, 2010 10:55 am

~Jovana-Any~

Vreme
Vreme
Najlepsa je po meni svaka sa Jacobom,ali ovako mi je ql i kada su glasali da li ce da postane vampir,a najstrasnija-pa nema,ali bilo je zanimljivo kada se Jacob pretvorio u vukodlaka,to je ql..... ^^ Smile

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog