Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 
2
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Čet Nov 26, 2009 10:34 pm
*Miss Cullen*

Naj mi je ono na pocetku pred skolom..kad on dolazi pa se poljube i kada Bella uspije i skloniga sa sunca pa ono kad joj govori da je sve lagao idt..
i na kraju kada ona dode u kucu Cullenovih i pita ko zeli da ona postane vampir..
A najstranija kada se pobiju Laurent i vukovi tako se isprepadam tu,jos u kinu pojacano a oni vukovi koliki su pa kad zareze..uff i starno je kada se isto Felix i Edward pobiju tu sam plakala..
A naj gora scena koju jako mrzim je kada se Jacob i Bella umal nisu poljubili prije neg je Edward nazvao odnosno on je spasio situaciju...
i na kraju kada ona dode u kucu Cullenovih i pita ko zeli da ona postane vampir..
A najstranija kada se pobiju Laurent i vukovi tako se isprepadam tu,jos u kinu pojacano a oni vukovi koliki su pa kad zareze..uff i starno je kada se isto Felix i Edward pobiju tu sam plakala..
A naj gora scena koju jako mrzim je kada se Jacob i Bella umal nisu poljubili prije neg je Edward nazvao odnosno on je spasio situaciju...
3
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pet Nov 27, 2009 6:49 pm
mery

Da..defintivno se slazem za najstrasniju i najgoru scenu..i meni je najgore kada nije umalo poljubila Jacoba..a za vukove se takoder slazem..zivu su me isprepadali...uh...a strasno mi je i kada na pocetku na zabavi edward prepricava(kod one slike voltura),kad prepricava kako volturi ubiju one koje prekrse pravila i prica kko je i tamo Charlise bio....
4
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Ned Dec 06, 2009 2:42 pm
lilen

MENI JE NAJLEPSA KADA SE EDVARD VRATIO PA NADALJE...A NAJSTRASNIJA MI JE KAD SU BILI U VOLTRIJI...
5
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pon Dec 07, 2009 4:21 pm
narcoleptique.

Najljepsa:Jacob na kisi
Najstrasnija:Ono gde sam kaze EASY
...to mi je i najbolja i najstrasnija...pa ono kad Carlisle Belli sije posekotinu brrrr-.-'
Najstrasnija:Ono gde sam kaze EASY
...to mi je i najbolja i najstrasnija...pa ono kad Carlisle Belli sije posekotinu brrrr-.-'
[~somerholics] [~heyMcqueen]
6
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pon Dec 07, 2009 5:34 pm
TexyLutz

meni je najlepsa kada Bella spasi Edwarda pa on misli da je u raju...andjeo moj!!! O:)
a najgora kad se laurent i vukodlaci bore i posle i viktorija i vukodlaci... :S
a najgora kad se laurent i vukodlaci bore i posle i viktorija i vukodlaci... :S
7
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Uto Dec 08, 2009 12:00 pm
*Miss Cullen*

I zaboravila sam napisat da mi je zadnja scena naj..ono sa Jacobom pa kad ga Bella isfura...haha
Kaze nemoj me tjerat da biram..jer cu uvijek izabrati njega...hahahahha
Tu sam plakala od smijeha...haha
i kada Edward gurne Jacoba...ahahahaha
I naravno Mary me!!
hehahhehehe
I naravno Mary me!!
hehahhehehe
8
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Uto Dec 08, 2009 6:39 pm
mery

A slazem se sa Arnom..i meni je to bilo drago.A on jos nekonta da ona ne zeli njega vec Edwarda i to zauvijek.grr
9
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sre Dec 09, 2009 2:48 am
Emma Cullen

*Miss Cullen* ::Naj mi je ono na pocetku pred skolom..kad on dolazi pa se poljube i kada Bella uspije i skloniga sa sunca pa ono kad joj govori da je sve lagao idt..
*Miss Cullen* ::I zaboravila sam napisat da mi je zadnja scena naj..ono sa Jacobom pa kad ga Bella isfura...haha
I naravno Mary me!!
hehahhehehe
Slazem se...I meni su to naj scene...
10
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pet Dec 11, 2009 11:08 pm
*Miss Cullen*

Ma da..hehehhe
I ja kazemm i ona mu fino kaze da voli Edwarda i da ce njega izbarat i bla bla..i on uporan..a jest dosadan..hahaha..ssvasta..
I ja kazemm i ona mu fino kaze da voli Edwarda i da ce njega izbarat i bla bla..i on uporan..a jest dosadan..hahaha..ssvasta..
11
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sub Dec 26, 2009 4:07 pm
Micy Cullen

ja nisma gledala film...ali sad sam pocela da citam knjigu...
samo koliko znam o filmu...msm da mi se nece svideti jer OBOZAVAM robsten...
a tu ih skoro i nema...zajedno...kako razumem...
samo koliko znam o filmu...msm da mi se nece svideti jer OBOZAVAM robsten...
a tu ih skoro i nema...zajedno...kako razumem...
12
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Ned Dec 27, 2009 6:39 pm
Zebrica

Najbolje je kada Edward pita Belu will you marry me a to je sam kraj filma pa je cool
13
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pet Jan 15, 2010 11:12 pm
Jake fan <3

Najlepsa scena mi je kada Dzejkob dolazi kod Bele u sobu da joj se izvini.
Nemam najstrasniju scenu.
Nemam najstrasniju scenu.
14
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Pon Mar 01, 2010 12:37 pm
Miss. Lautner

sve scene sa vukodlacim su naj a najstrašnija scena koja je kod voltura i super mi je ta scena 

15
Re: Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon? taj Sre Mar 03, 2010 6:57 pm
Micy Cullen

meni nista nije strasno...
ali sve scene su prelepe...
svidja mi se na pocetku..kod skole..
i na kraju u Volterri..kada ed kaze belli da je lagao...
ali sve scene su prelepe...
svidja mi se na pocetku..kod skole..
i na kraju u Volterri..kada ed kaze belli da je lagao...
Idi na stranu : 1, 2, 3 
» Lav i jagnje » Trg Svetog Markusa » Sumrak svet » Filmovi i knjige » New Moon » Najstrasnija i naljepsa scena u NeW Moon?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu