Harry Potter vs. Twilight 5 5 4

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Harry Potter vs. Twilight taj Sre Jul 06, 2011 8:22 pm

Kaća

Wonderland
Wonderland
Prvenstveno bih vas zamolila da se u ovoj temi ne svađate, već diskutujete, da bi mogli da dođemo do nekog zaključka.

Da li vam je bolji Twilight ili Harry Potter ? Da li vam se više sviđa način pisanja Stephenie Meyer ili J.K Rowling? Koji film vam je bolje ekranizovan ?
I za kraj, HARRY POTTER ili TWILIGHT ?

2 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Čet Jul 07, 2011 8:12 am

fanpire_1

Urednik
Urednik
Meni su obe price jako zanimljive,i filmovi su odlicni.Ali ja sam vise romantican tip i zato vise volim twilight,ali isto tako sam avanturist pa volim H.P.
Ali sve u svemu vise volim Twilight.

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

3 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Čet Jul 07, 2011 11:08 am

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Ne mogu da se odlučim, možda Harry Potter jer je on bio moj deo detinjstva, odrastala sam čitajući knjige i gledajući filmove. A Twilight je bio film, kao i knjiga koja me osvojila odmah.

4 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Čet Jul 07, 2011 1:55 pm

Kaća

Wonderland
Wonderland
Definitivno Harry Potter.
Twilight nije ništa u poređenju sa HP sagom. Filmovi su mnogo bolje ekranizovani, i knjige napisane. Harry Potter je sastavni dio mog djetinjstva. Sve mi se čini da ću plakati k'o kišna godina kad se sve to završi.

5 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Pet Jul 08, 2011 2:14 pm

Bubreg001

Uljez
Uljez
Definitivno Harry Potter.

6 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Pet Jul 08, 2011 10:24 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ja sam više za Twilight. Ne kažem da HP nije dopar, vjerujem i da je bolje napisan i da su filmovi kvalitetniji, ali jednostavno nikad me nije privlačio. Nisam odgledala sve filmove (iako je zadnji odličan), a od knjiga sam pročitala samo drugu, pola četvrte i mali djelić sedme. Bila sam voljna da sve pogledam i pročitam ali iz nekog razloga nemam volje za to, dakle - Twilight.

7 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Ned Jul 10, 2011 12:32 pm

Elfias Claw

Uljez
Uljez
Harry Potter definitivno,sad pravim forum o njemu xD

8 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Ned Jul 10, 2011 10:03 pm

Kaća

Wonderland
Wonderland
Javi mi molim te kad napraviš Very Happy

Za tri, odnosno dva dana će biti premjera. Šta očekujete od zadnjeg dijela čuvene Harry Potter sage?

9 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Ned Jul 10, 2011 10:13 pm

Elfias Claw

Uljez
Uljez
Moracu malo da stanem da zaustavim pravljenje,imam drugi forum da sredim,necu sredjvati oko nedelju.
Inace gledao sam zadnji deo,snimao je jedan moj drug iz Amerike pa mi posalo,isao je na premijeru,kaza da je karta skupa ko djavo xDD
bas mi je tuzno sto je za mene vec "It all ends Sad "

10 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Čet Avg 04, 2011 11:19 am

Paja'95

Uljez
Uljez
Harry Potter. Bolje napisan i ekranizovan.
Twilight bi mi verovatno i bio jedna od tih omiljenih saga, ali su me odbile vise stvari - pre svega vampiri koji sjaje na suncu, a vegetarijanci su. To mi je aspurdno.

11 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Sre Avg 10, 2011 4:25 pm

Edward's Fan

Uljez
Uljez
HP i Twilight je glupo uporedjivati. To su dve sasvim različite sage. Najviše mrzim one koje ne prave razliku izmedjum Cedrika i Edwarda -.-'
Iskreno HP filmovi su mnogo puta bolji od Twilight filmova. Ali se ne radi o tome. Bitnije su knjige. Iskreno HP je mnogo uzbudljiviji, ali Twilight je romantičniji. Ja jednostavno ne mogu da se odlučim šta je bolje. Volim obe sage.

12 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Pon Avg 22, 2011 9:44 am

MaKiiLovePattinson

Uljez
Uljez
Harry Potter.I film,i knjige su bolje.Nisam neki fan ljubica xDD a prica o fantasticnom carobnjaku je...nevjerovatna.Vise volim stil J.K. Rowling,ona pise jednostavno a opet tako odlicno dok S.M. pise previse opsirno te me smori pa zaboravim i sta citam xDD
Nisam odgledala poslednji dio,moram da ga skinem a uvijek zaboravim -.-'
Bojim se da cu zaplakati na kraju filma :'(

13 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Sre Nov 23, 2011 9:31 pm

Chandler's girl ♥

Prvi pogled
Prvi pogled
Nema sanse da se odlicim.HP me podeca na detinjstvo i koliko sam bila luda za tim filmom,a Twilight obozavam,tako da oba Very Happy

14 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Uto Nov 29, 2011 9:04 pm

Mr. Swan

Uljez
Uljez
Svaka knjiga na svoj nacin. Hari Poter je odlicna knjiga za svaki uzrast, prica o prijateljstvu i borbi protiv Mracnog gospodara, po meni najbolja od svih koje sam ikada procitao. S druge strane Sumrak je knjiga koja je razlicito pisana od Harija jer u knjizi pricu prica sama Bela sa njenog gledista, sto je takodje zanimljivo za promenu. Obe price su veoma uzbudljive, mada su Sumrak filmovi bolji jer nisu toliko izmena uradili dok su HP filmovi uzasno odradjeni jer su izbacili mnogo dogadjaja sto su bili u knjigama i zadrzali samo osnovu. Ali ipak kada bi morao da biram definitivno bi bio HP.

15 Re: Harry Potter vs. Twilight taj Sre Jan 04, 2012 7:23 pm

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
Ja to ne mogu da poredim...HP to su bile jedne od mojih prvih knjiga...
da nije snimljen film za Twilight...ne bi bilo toliko popularan...
ne kazem...prica je jako lepa...zanimljiva i romanticna...
ali prolazna...
i nekom mladjem bratu...sestri bi pre preporucila Hp nego Twilight...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi svoj blog