Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Bliži se kraj taj Čet Jun 30, 2011 9:04 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
Svi znamo da ce jos malo,pa kraj cele Twilight Sage.Pa,sad,kako cete se osecati?
Da li ce vam biti zao?Ili ste se "odvikli" od cele sage pa necete preterano biti tuzni?Recite nam vase misljenje.

2 Re: Bliži se kraj taj Čet Jun 30, 2011 9:13 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Pa neće mi biti žao, jer je tačno da sam već malo 'ohladila' od Twilighta. Naravno da će biti čudno jer ne iščekujemo više filmove TS sage, ali uvijek ćemo moći iznova pogledati svaki dio.Smile

3 Re: Bliži se kraj taj Čet Jun 30, 2011 9:15 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
U pravu si...ja sam se potpuno ohladila od celog Twilight "ludila" (xD) ali cu ipak da odgledam BD i da vidim da li je dobro uradjen.^^

4 Re: Bliži se kraj taj Pet Jul 01, 2011 3:07 pm

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Potpuno se slazem sa vama, nije da sam ranije bila zaludjena, vise volim knjige... Podrazumeva se da cu odgledati BD jer me interesuje kako je odradjen...

5 Re: Bliži se kraj taj Pet Jul 01, 2011 3:09 pm

Kaća

Wonderland
Wonderland
Ne vjerujem da će mi biti pretjerano teško jer ni meni više Twilight nije kao što je nekada bio. Dok izađe nastavak totalno se kao što je Iva rekla "ohladim".

6 Re: Bliži se kraj taj Pet Jul 01, 2011 3:51 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
Pa ohladim se dok ne izadje film,ali kad izadje onda se opet zapalim XD
Biti ce mi zao jer je kraj i vec sam navikla iscekivati nastavke,najvjerovatinjie cu plakati na kraju filma XD Zato ce Bellin i Edwardov zivot biti rjesen i to je uglavnom emotivno i zato sto je kraj XD

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

7 Re: Bliži se kraj taj Ned Avg 07, 2011 2:11 pm

narcoleptique.

Administrator
Administrator
Ja bi volela još jednu knjigu xDD

Mada sam ohlađena odavno od Twilighta - kada pogledam trailer za novi nastavak žmarci me prođu - ipak će to biti deo mog odrastanja i rado ću ga se sećati. Smile
Naravno da će gledati filmovi, volim pogledati sve novo Very Happy

[~somerholics] [~heyMcqueen]
http://www.iansbalkan.com

8 Re: Bliži se kraj taj Uto Nov 29, 2011 1:33 am

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Ja sam se na Twilight navukla tek oko treceg filma,mada nista preterano,ali me jos drzi xDD
Ne znam,volela bih jos neku knjigu,mozda o Nessie i Jaccobu,posto ne verujem da o Edwardu i Belli moze jos nesto da se kaze... Smile

9 Re: Bliži se kraj taj Sre Jan 04, 2012 6:22 pm

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
za filmove me nije briga...mislim naravno odgledacu i drugi deo BD-a.
Ali knjige ce me uvek podsecati na Sumrak...
nisam ni bila opterecena toliko Twilightom...ali volim knjige...i mocicu uvek da ih citam...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi blog