Twilight vs Titanic 5 5 1

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Titanic ili Twilight?

50% 50% [ 8 ]
50% 50% [ 8 ]
Ukupno Glasova : 16

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Twilight vs Titanic taj Čet Avg 11, 2011 9:23 pm

VaMp GiRl

Rastanci
Rastanci
LivingDeadGirl ::Twilight...Titanik je dosta bolje uradjen,ali price iz realnog zivota mozemo da gledamo i u realnom zivotu -.- Twilight je sa mnogo boljom idejom Wink

potpisano!

jer kad bolje pogledas, zasto gledati realan film, zasto se ne izdignuti na neki visi nivo, i bar na trenutak ne biti realan,
iskreno oba filma su pateticna do bola, s tim sto je Titanik pateticniji, ali ipak, ipak Twilight. Smile

17 Re: Twilight vs Titanic taj Čet Avg 11, 2011 9:30 pm

snowflake.

Prvi pogled
Prvi pogled
'Titanik'.
Rađen je po istinitom događaju, više mi se sviđa ljubavna priča između Rose i Jacka. Priča je jako dirljiva, uvek te natera da pustiš suzu, dok za 'Sumrak' to ne bih uradila.

18 Re: Twilight vs Titanic taj Pet Avg 12, 2011 7:13 pm

MaKiiLovePattinson

Uljez
Uljez
Titanic je radjen po istinitom dogadjaju,velikoj nesreci koja je zadesila mnoge ljude sa tog broda.Ja sam znala da ce Titanic potonuti i zato mi film ni najmanje nije bio napet,osim sto je bio tuzan.Twilight mi je bio napet,u 1.dijelu kad je James zarobio Bellu i ugrizao je pa u 2.dijelu kad su Bella,Alice i Edward bili kod Volturijevih,pa u 3.dijelu borba Edwarda,Rileya i Victorije.I jos mnoge druge scene...
Titanic je ljubavna prica,sa tuznim krajem koji vec znamo i prije nego sto odgledamo film.A Twilight je takodje ljubavna prica,ali fantazija,neprestana borba,stalna igra na ivici zivota i smrti.Zanimljivije je Smile A ako su vec u pitanju filmovi,nije vazno je li film istinit ili ne.To je opet samo film.Zato ja kazem...TWILIGHT! Very Happy

19 Re: Twilight vs Titanic taj Pet Avg 12, 2011 7:15 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
snowflake. ::'Titanik'.
Rađen je po istinitom događaju, više mi se sviđa ljubavna priča između Rose i Jacka. Priča je jako dirljiva, uvek te natera da pustiš suzu, dok za 'Sumrak' to ne bih uradila.

Istina,ali slazem se sa postom iznad..XD
Iako ja uvijek placem u twilightu pogotovo na eclipse xDD

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog