Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Drhtaj - Maggie Stiefvater taj Sre Jun 15, 2011 7:37 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
Jeste li procitali knjigu???
Ja sam je danas procitala i zaista je odlicna!Njeznija je od Sumraka i ima puno vise ljubavi po mom misljenju. Very Happy

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

2 Re: Drhtaj - Maggie Stiefvater taj Sre Jun 15, 2011 7:38 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
nisam citala
o cemu se radi?

3 Re: Drhtaj - Maggie Stiefvater taj Sre Jun 15, 2011 7:41 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
Grace već godinama promatra vukove u šumi iza svoje kuće. Zbog žutookog vuka, njezinog vuka, prolaze je srsi. Bez njegove prisutnosti ne može zamisliti život. U međuvremenu, Sam živi dvostrukim životom. Ledena šuma, zaštitnički čopor i nijema blizina neustrašive djevojke, njegov su život zimi. Ljeti provodi nekoliko mjeseci u ljudskom obliku... dok ga hladnoća ne preobrazi.
Sada Grace sreće žutookog mladića, toliko poznatog da joj ponestaje dah. To je njezin vuk. To mora biti on. Ali, dolazi zima i Sam se mora boriti da ostane čovjek... u protivnom bi mogao izgubiti sebe i Grace zauvijek.
Otkrijte tajnu skrivenu duboko u šumi…
Ukratko.xD

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

4 Re: Drhtaj - Maggie Stiefvater taj Čet Jul 21, 2011 12:58 pm

Bella Culen

Novorođeni
Novorođeni
nisam citala

5 Re: Drhtaj - Maggie Stiefvater taj Sre Dec 14, 2011 10:37 pm

Forever Young

Legende
Legende
Prčitala sam.
Uredu je, lepa ideja, ali nije me nešto previše oduševila, da ne mogu da prestanem da mislim sto godna na nju ili da poželim da je pročitam ponovo...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forums | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi besplatan blog