Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 4]

1 Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Pon Nov 23, 2009 7:47 pm

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
Film 'Mladi mjesec', novi nastavak vampirske sage 'Sumrak', naišao je na oštru osudu Vatikana koji ga je ocijenio 'devijantnim moralnim vakuumom'
'Mladi mjesec' filmska je priča o romansi između vampira Edwarda Cullena, kojega glumi Robert Pattinson, i Belle Swan, koju glumi Kristen Stewart. Film je u Italiji premijerno prikazan u srijedu i već zaradio nevjerojatnih 1,8 milijuna funti, no nije naišao na razumijevanje Vatikana.

'Ta tema o vampirima u 'Sumraku' kombinira mješavinu stvari koja priči daje jak ezoterijski element. Još jednom je iskorišten stari prokušani trik da se uz pomoć ekstrema zaradi puno novca. Ova priča je ništa drugo doli moralni vakuum s vrlo devijantnom porukom i kao takav predstavlja nešto što bi trebalo biti zabrinjavajuće', upozorio je monsinjor Franco Perazzolo.

Prije tri tjedna, Vatikan je osudio proslavu Halloweena kao 'antikršćansku i opasnu' te je pozvao roditelje da svoju djecu ne oblače kao duhove, gobline i vampire, piše Daily Mail.

2 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Pon Nov 23, 2009 7:51 pm

Rosalie Lillian Hale

Administrator
Administrator
Ja stvarno ne zelim da budem bezobrazna, ali sta se oni mesaju. Niti imaju koristi od ovih komentara samo im moze dobro nastetiti!

http://www.twilight-saga4ever.com

3 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Pon Nov 23, 2009 8:10 pm

Nejt

Adrenalin
Adrenalin
uuufff kako su me iznervirali :@
da,sta se mesaju oni...neka gleda svoj posao taj Franco Perazzolo.
ako se nemu ne svida i ako misli da nije u redu to sto je u film...neka ne gleda film i kraj priche Evil or Very Mad

http://www.twilight-saga-fans.com

4 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Pon Nov 23, 2009 8:46 pm

Dana*Far away*

Rastanci
Rastanci
Rosalie Lillian Hale ::Ja stvarno ne zelim da budem bezobrazna, ali sta se oni mesaju. Niti imaju koristi od ovih komentara samo im moze dobro nastetiti!

agree

http://crazypink.forumsr.net/portal.htm

5 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Pon Nov 23, 2009 9:38 pm

*Miss Cullen*

Lov
Lov
Ma jaoo..sto s***..sve bi ja to pobila..sta se oni javljaju nije ih niko nista pitaoo..uff.sto me naljuti

6 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Pon Nov 23, 2009 10:47 pm

Jacob 4ever<3

Prvi pogled
Prvi pogled
ok, ja kužim da su oni protiv svega toga s vampirima i vukodlacima,ali trebali bi shvatiti da je film isključivo za zabavu i suzdržat se od komentara

7 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Uto Nov 24, 2009 7:06 am

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
Pa da, ne moraju oni gledati film ako ne zele, neka puste Twilight na miru...

8 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Uto Nov 24, 2009 10:02 am

*Miss Cullen*

Lov
Lov
Jeste upravo tako...oni se nasli zalit pored toliko i toliko fanova...hahha

9 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Uto Nov 24, 2009 10:15 am

narcoleptique.

Administrator
Administrator
I ja sam ovo pročitala...i na mom forumu se nisu uzdržali od komentarisanja ovoga...sve negativne kritike...

Jao Bože dragi...Kako mogu da se mešaju u nešto što uopšte nije njihov
posao i mislim da je njihov glas posve demantovan...bezze...

Slažem se i sa Tacom...

[~somerholics] [~heyMcqueen]
http://www.iansbalkan.com

10 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Uto Nov 24, 2009 1:50 pm

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
Slazem se sa svima, neka oni u Vatikanu gledaju svoj posao!

11 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Uto Nov 24, 2009 9:03 pm

Emma Cullen

Rob sexy dream
Rob sexy dream
Jao...Ala lupaju gluposti...Pa Twilight nije ni prvi ni poslednji film o vampirima, a oni nashli bash njega da napadaju, kad on ima toliko fanova i toliku zaradu...Uzas...Zato ih i mrzim...Nek gledaju svoja posla i drze liturgije...Jer samo to i znaju...

12 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Sre Nov 25, 2009 7:43 am

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
Emma Cullen ::Jao...Ala lupaju gluposti...Pa Twilight nije ni prvi ni poslednji film o vampirima, a oni nashli bash njega da napadaju, kad on ima toliko fanova i toliku zaradu...Uzas...Zato ih i mrzim...Nek gledaju svoja posla i drze liturgije...Jer samo to i znaju...

Bas si to lijepo rekla totalno se slazem. Very Happy

13 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Sre Nov 25, 2009 12:42 pm

*BeeboO*

Buđenje
Buđenje
joj sta se oni mesaju u twilight pa msm imaju pametnija posla sad su to nasli da rade...omg....

14 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Čet Nov 26, 2009 5:54 pm

Twilight girl

Buđenje
Buđenje
Ma sta se oni tu mjesaju...Niti im je to posao niti ih je iko ista pitao..Stvarno me nerviraju!! :twisted:

15 Re: Vatikan osudio 'Mladi mjesec' taj Ned Dec 06, 2009 2:45 pm

lilen

Volterra
Volterra
STA SE ONI MESaju...NE VREDI IM DA NISTA PRICAJU KAD CU JA I DALJE DA GA GLEDAM...NIJE TO NJIHOV PROBLEM VEC NAS...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 4]

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi bezplatan blog