Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 35 od 36]

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Ja ne videh vesti O.o
Ja ću d'umrem svakako -.-'

☾Daughter☥of☥Lilith☽

Fenomen
Fenomen
ma mama mi je rekla juce da je bilo jao znas koliko ih je \sto mico?

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Ovako, imam dečka već dva i po meseca. Ali nije u tome stvar. Inače ja sam pristojna i to sve i mene neki lik pre dva dana počeo smarati. A meni bilo smor i ja mu odgovorila preko fejsa. Ali nisam mu davala nikakve lažne nade i to sve. Samo sam odgovorila ono tipa 'Ništa, smor, ti? Razz'. I on mene smarao, smarao i kao uplatio mi kredit O.o I ja kažem kao nisi morao, pošto mu nisam ni htela svejedno odgovarati na poruke. I meni se mob iskljuio (danas je ceo dan bio ugašen) i ja ga upalila pre nekih sat vremena, i imala jedno 20 poruka od tog lika, 5 propuštenih poziva. A poruke su ono ljubomornog tipa sa kim sam, zašto mu ne odgovaram i to. Užas živi. -.-

☾Daughter☥of☥Lilith☽

Fenomen
Fenomen
hahah znas kako samo ignorisi to je uzasno ako mu odgovaras bilo kakao nastavice,meni je jedan lik i pretio cak samo kuliraj

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Kako ti je pretio? :O
Pa recimo da je moj ugašen telefon bio kuliranje i stiglo mi 20 poruka. Nešto kao tipa da li sam sa dečkom i šta mi je on uradio. O.o Zato što ne odgovaram O.o

☾Daughter☥of☥Lilith☽

Fenomen
Fenomen
pa taj lik je isao sa mnom u odeljenje pratio me je pravio lazne profile na fbu sve sam blokirala.. pretio je kao ako ne budem sa njim da ce da me siluje itd bolesnik samo iskuliraj

Kaća

Wonderland
Wonderland
hellooooou Smile

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
o.O Mici
o.O Stef
o.O
XD
Ja sam upravo drugu koji Jeleni izjavljuje ljubav izjavila ljubav xDD tj. ne upravo nego dok sam vani bila. I umrla sam od smijeha, čitavo vrijeme zajebavam Jelenu i kažem joj da zovne Milana i kaže 'Milane, hoćeš žvaku?', on kad kaže da hoće ona nek stavi žvake u dekolte i kaže mu 'E pa onda dođi po njih' Neutral
I smijala sam se konobaru, promukla sam koliko sam izludila večeras XD
kakvi mravi Stef, šta rekoše na vijestima?
Ćao Kaća:)

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Jao znam tog Stef, pričala si prošle godine valjda xD
Jadna Jelena, nikako da joj pravi izjavi ljubav xD

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Khm neću ništa reći, ispitaj ti nju malo bolje...Razz

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ćevapite me ovdje :xDD:
Ima li ikoga?Smile

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Ima mene, sad došla sa bazena, kako sam za dva dana navukla lepu bojicu Very Happy

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Upala sam u gimnazijuuuu Very Happy

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Blago ti se oću ja na bazene Very Happy A ja uvijek izgorim :S
E super, čestitam (: koja si na spisku (ako to kod vas ima)?

Aurora Borealis

Fenomen
Fenomen
Nemamo spisak, ali uđeš ovde na sajt: http://www.upis.mp.gov.rs/
ideš na srednje škole i obrazovni profili, izabereš zapadnobački okrug (skroz dole), opština sombor, gimnazija Veljko Petrović. I društveno jezički smer, na prvoj strani sam, br. 17, Kovačević Milica pa su tu kao podaci xD

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 35 od 36]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forums | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog