Kao sto sam vec na jednom forumu napisala:
Ja sam juce kod mene (Austrija) odgledala u kinu film, bilo
je tako super. Jos uvjek ne mogu da vjerujem da sam ga odgledala i jos uvjek sam pod sokom. Kod mene su pustili double feature (prvo Twilight pa onda New Moon) i toliko se primjeti da je NM boljeg kvaliteta, stvarno je bolje snimit i glumci sada bolje glume. NM je mnogo smjesniji nego TW, ima stvarno par cool scena svima preporucujem da pazite sta Emmett, Jasper i Jacob pricaju Smile NM mi je nekako bio skroz kratak, imala sam osjecaj kao da je film trajao sat vremena sve mi je nakako islo prebrzo, neznam zasto mozda zato sto sam prije toga gledala TW uglavnom sam
bila toliko iznenadita kas se film zavrsio.
Najbolje su bile smjesne szene. Tako sam se radovala zbog
Jaspera tako je sladak u filmu awwww. (Team Jasper 4ever) Ostali su isto super, odjelo im ipak nije bilo tako lose kako sam mislila da ce da bude zato sto je Chris rekao da ce biti svi staromodno obuceni, ali ipak su super izgledali pogotovo Edward. Sam pocetak filma je tako super uff, bas su snimili kao u knjigi. Sto se mene tice kraj je bio tako ….. hmm jednostavno me iznenadio nisam to ocekivala. A sto se tice muzike bas je super i skroz pase uz film nema rjeci iako mi se prije filma soundtrack nije toliko svidjao ali uz film je bas super. Sto se tice glume Kristen je bas super odglumila Bellu mislim ono sve kako pati i to, a Jacob i Edward su isto super.
Sto se mene tice imala sam osjecaj kao da to nisu isti glumci pogotovo me
Robert odusevio svojom glumom neznam zasto.
Sve u jednom film je bio fenomenalan, jedva cekam da gledam u cetvrtak ponove kada bude premijera (ovo sto sam juce gledala je bio neki “special double feature” i to samo juce).
Najbolje je bilo u kinu (a kino je bilo puno!!) da su svi posle kraja filma ostali bez rjeci svi su samo sjedili i niko nista nije rekao jer su svi ocekivali da ce jos nesto da pokazu i onda sam ja skroz na glas viknula „Neeeee“ i tada su svi poceli da „galame“ zato sto se film tako iznenada zavrsio.
Evo i par slicica hihi: