Edward Cullen 5 5 1

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 7 od 8]

91 Re: Edward Cullen taj Ned Nov 14, 2010 10:42 am

♥_Miss Lautner_♥

Volterra
Volterra
^^Miss.Lautner^^ ::U prvom dijelu ga obozvaam^^
Ali u druga dva ga mrziim^^

Hah...me too xD

http://avril-lavigne4um.forumotion.com

92 Re: Edward Cullen taj Ned Nov 14, 2010 6:10 pm

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Obozavam ga!

93 Re: Edward Cullen taj Sub Nov 20, 2010 12:39 pm

Anchy44

Lov
Lov
Prilicno je savrsen, jedino sto mi se kod njega ne svidja jeste to sto je malo ljubomoran i previse zastitnicki nastrojen. Svidja mi se sto je inteligentan,romantican,nezan,pazljiv,veran....

94 Re: Edward Cullen taj Čet Dec 23, 2010 3:06 pm

<3Alice<3

Prvi pogled
Prvi pogled
najb0lji na planeti

95 Re: Edward Cullen taj Pet Dec 24, 2010 6:55 pm

Buffy The Vampire Slayer

Uljez
Uljez
On je savrsen muskarac. teta sto kod nas nema takvih. Jednostavno je fantastican.

96 Re: Edward Cullen taj Pet Dec 24, 2010 7:38 pm

dRaMa.QuEeN

Vreme
Vreme
U Sumraku mi je predobar, savršen, zgodan ma sve. Poslije šta je Stefani napravila od njega, to mi se pomalo i gadi. On u 3. knjizi kao da je s marsa pao. "Bella voli i jacoba pa šta ako su se poljubili. Neka shvati da ga voli" on očito tako nekako razmišlja. Baš bezličan i bez karaktera ispada. Da sam na njegovom mjestu razderala bi jacoba na 1000 djelova pa makar Bella plakala cijelu vječnost i vjerovatno ne bi samo tako prošla. Al' ne on njoj još "Ljubavi nisi ti ništa kriva" ma molim te Edwarde -.- Također ono kad kaže Jacobu da on napravi Belli djete, o Bože. On bi definitivno bio savršen dečko da je ostalo samo na 1. knjizi. Što dalje sam išla to mi je bio sve odbojniji.

97 Re: Edward Cullen taj Sub Dec 25, 2010 11:34 am

fanpire_1

Urednik
Urednik
Anchy44 ::Prilicno je savrsen, jedino sto mi se kod njega ne svidja jeste to sto je malo ljubomoran i previse zastitnicki nastrojen. Svidja mi se sto je inteligentan,romantican,nezan,pazljiv,veran....

Ja isto tako mislim Very Happy

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

98 Re: Edward Cullen taj Pet Jan 07, 2011 1:51 pm

(c)micy

Uljez
Uljez
fanpire_1 ::
Anchy44 ::Prilicno je savrsen, jedino sto mi se kod njega ne svidja jeste to sto je malo ljubomoran i previse zastitnicki nastrojen. Svidja mi se sto je inteligentan,romantican,nezan,pazljiv,veran....

Ja isto tako mislim Very Happy

Slažem se...Smile)

99 Re: Edward Cullen taj Sub Jan 15, 2011 2:55 pm

Romana Cullen

Novorođeni
Novorođeni
Jednom recju..on je SAVRSEEN! obozavam ga ♥

100 Re: Edward Cullen taj Pon Jan 17, 2011 4:10 pm

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
Edwardowa Smile ::On je savrsenstvo bez mane :heart1: Niko do sada nije smislio lika kao sto je Edward.Totalno je drugaciji i predivan je.Vecina je do sada smatrala vampire necim odvratnim i mrzela ih,a sada ceo svet ludi za njima,a pogotovo za Edwardom. Very Happy

Slazem se ...

Dodat cu jos da je Gospodin Savrseni kojeg sada svi cekamo Very Happy

101 Re: Edward Cullen taj Pon Jan 24, 2011 3:10 pm

Ema-TwLover

Uljez
Uljez
Ma to je najlepse stvorenje koje hoda univerzumom! Slazem se sa svima Very Happy
Jeste savrsen ^^ Ima nesto u njemu predivno ^^ Mene je on odmah osvojioo ^^
Sto se tice glumca koji ga glumiiii AAAAA!!! On je tek leppp ^^ Savrsen za Edwarda! I dokazao je to!! Dusaaaa ♥

102 Re: Edward Cullen taj Uto Mar 22, 2011 2:25 pm

Natty

Uljez
Uljez
Kakvo crno najlepše stvorenje? Alo xDD Gde su vama oči? xD Meni je on totalno antipatičan (da ne kažem ružan). xD Ali o ukusima ne vredi raspravljati.

Team Jacob <333

103 Re: Edward Cullen taj Sub Apr 02, 2011 4:11 pm

Patty'sMiss

Novorođeni
Novorođeni
Obožavam ga iz 545345343 razloga.
On je sve ono što bi savršen čovjek trebao da bude.
Osjećajan je, iskren i pažljiv.
Voli Bellu svim srcem, što govori puno o njegovoj ličnosti koja
je dosta komplicirana i uzburkana svime što se tiče tog 'vampirstva'.
Moj je najdraži lik u ovoj knjizi. :]

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

104 Re: Edward Cullen taj Ned Apr 03, 2011 11:31 am

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Izgleda da cu ja jedina biti ovde koja ce reci da mi se Edward Cullen ne svidja! On je po meni daleeeko, daleeeko od savrsenstva! Kao prvo nije nesto poseban u fizickom smislu! Kao osoba mislim da je dosadan i poprilicno me nervira!Mracan je, bez smisla za humor! Smatram da je bolje opisan u knjizi nego sto je ekranizovan... Toliko Cool

http://littlebabyboo.tumblr.com/

105 Re: Edward Cullen taj Uto Apr 05, 2011 9:42 pm

Sara

Urednik
Urednik
missL ::Izgleda da cu ja jedina biti ovde koja ce reci da mi se Edward Cullen ne svidja! On je po meni daleeeko, daleeeko od savrsenstva! Kao prvo nije nesto poseban u fizickom smislu! Kao osoba mislim da je dosadan i poprilicno me nervira!Mracan je, bez smisla za humor! Smatram da je bolje opisan u knjizi nego sto je ekranizovan... Toliko Cool

Slažem se. Smile

You loved me once. You can love me again.
http://www.innocent-brothers.tumblr.com

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 7 od 8]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog