Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 The Vampire Diaries taj Sre Maj 11, 2011 7:46 pm

Sara

Urednik
Urednik
Gledate li ovu seriju? Koji ste tim?

You loved me once. You can love me again.
http://www.innocent-brothers.tumblr.com

2 Re: The Vampire Diaries taj Čet Maj 12, 2011 10:06 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Gledam, ofc Very Happy
Tim Damon, jer ima smisla za humor a pored svega on je bolji od svih njih zajedno. Uvijek je tu za Elenu i uvijek je spasi od svega heartt
Takođe, mnogo volim Elijah-a. Tako je elegantan i uvijek smiren, i iako ih je izdao imao je jako dobar razlog za to. Pričala sam o njemu s jednom osobom, koja mi je vrlo draga, i reče ona da misli da će im se on odužiti, u nekoj najgoroj situaciji, jer bi osoba kojoj je tako stalo do riječi uradila sve da osvijetli svoj obraz, pa makar po cijenu sopstvenog života. Slažem se s njenim mišljenjem u potpunosti.
I ne mogu dočekati sutra, da odgledam season finale, ali opet mi je tako žao što ću onda čekati do septembra Sad

3 Re: The Vampire Diaries taj Čet Maj 12, 2011 10:09 pm

Sara

Urednik
Urednik
Slažem se sa tobom. Jedva čekam sutra da pogledam 22. epizodu, ali mi je žao što moram da čekam septembar. Ali okej, to je malo više od 3 mjeseca. Tim sam Damon, naravno, jer ga volim kao ličnost, a i što je uvijek tu za Elenu. Klaus i Elijah su me prosto razočarali. Cyler.

4 Re: The Vampire Diaries taj Čet Maj 12, 2011 10:35 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Eh da, kako Tylera da zaboravim ♥♥
I ja sam prvo napisala da me je Elijah razočarao ali onda sam malo razmislila. Ipak, porodica je na prvom mjestu. Kako bi ti postupila? Tačno je da je on njih izdao i krivo mi je zbog toga, ali da nije to uradio, nikad više ne bi vidio svoju porodicu i značilo bi da mu nije stalo. A on je ustvari dobrica i velikodušan.

5 Re: The Vampire Diaries taj Pet Maj 13, 2011 10:02 am

Sara

Urednik
Urednik
Sad skidam final episode. Hjoooj. I'm excited. Very Happy
Ne mogu dočekati da se skine.
Inače na torrentz sajtu 22. epizoda je skinuta 13,342 puta, dok je 21. 6,675 puta. o.O
Ima razlike.

6 Re: The Vampire Diaries taj Pet Maj 13, 2011 2:06 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
I ja je skidam ali ne znam je li još prevod izašao. Ne mogu dočekati da vidim poljubac *_*

7 Re: The Vampire Diaries taj Pet Maj 13, 2011 2:47 pm

Sara

Urednik
Urednik
Jeste, izašao je xDD
http://www.prijevodi-online.org/serije/view/517/the-vampire-diaries
Eto xDD
Inače, ništa poseban poljubac. Ona ga cokila xDD
Da kopiram sa ISB-a xDD

Ja nisam plakala, za čudo Božje. Drago mi je što Damon nije poljubio Elenu, već ona njega. Ipak ga voli
Duše moje.
Još sam pod utiskom.
Jadan Jeremy. Upucala ga ona majka od Caroline, umjesto Damona, i Bonnie kontaktira nekako Emily (jedva) i vrati ga u život. Najžešće mi je ono "Možeš mi zahvaliti sutra, pa poslije sutra, pa poslije.." Ajme, otkud Vicki i Anna? Kako mi je drago što su se vratile. Damon izlječen, yaayy. Very Happy Kako je odma bolji bio čim je popio werewolf blood. Najžešće mi kad Klaus ujede Katherine pa joj da krv, i izliječi se. Very Happy Pretjerali su malo sa onim znojem. Čovječe, ko da su ga uljem mazali. Inače, Stefi ode sa Klausom, kad se vraća ne znamo, ali znamo da je Damon izlječen i da je Elijah zajedno sa svojom porodicom - MRTAV! Ko će sad da čeka septembar. Uostalom, njima treba samo DVE sedmice da snime jednu epizodu, tj. 10 mjeseci za 22 epizode. Ne znam zašto onda odmah ne puštaju to. Sad
A Elena je mogla malo ljepše Damona poljubiti, hjooj. A što volim kad mu je rekla "I like you, just the way you are" tako nešto, u smislu, volim te kakav si sad. A Damon "Da si me barem upoznala 1864." Duše moje. ♥
Ja mislim da je Damonu prijao Elenin poljubac, shvatio je da nije sam, i da ga Elena voli.

8 Re: The Vampire Diaries taj Pet Maj 13, 2011 8:27 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ja čisto ne znam šta bih pisala.
Samo što sam pogledala epizodu i bole me oči od plakanja.
Epizoda je odlično osmišljena, ali po meni su mogli malo manje dramatično napraviti. Jer sam ja baš emotivna, pogotovo kad je u pitanju nešto što volim, tako da sam ridala, jecala xDD

Početak je *_* Damon je tu prelijep, divan je kad se izvinjavao.

Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što je Klaus ubio Elijah-a. Tu sam prvi put zaplakala. Njega sam obožavala, bio je tako dobar, sve je uradio zarad svoje porodice Klaus ga ubije Sad Ali sudeći po nazivu treće sezone, vjerovatno će on opet oživjeti kao i sva njegova porodica. Nadam se da će oživjeti, Elajdžaaaaaa Sad

Tek sam sad shvatila koliko volim Caroline, uvijek sve gleda s vedrije strane i jednostavno da nje nema u seriji bilo bi previše tužno.

Znači lijek je već pronađen, ja sam kontala da će Stefan lijek tražiti u trećoj sezoni. Drago mi je makar što je Kath održala riječ i donijela krv Damonu, jer da nije onda bih tek crkla.

Žao mi je što se Stefan morao žrtvovati, Klaus stvarno nije fer.:/ Kako je na kraju ubio onu, i kako pije onu krv iz kesica, užasno mi je bilo gledati ga takvog. Ali, u početku mi je bilo toliko fino vidjeti kako pokazuje da mu je stalo do Damona. Samo ne znam kako će se Stefa 'osloboditi' od Klausa, tj. kako će se vratiti na staro jer će morati kad tad, I guess.

Nisu morali uvesti ovo sa Sherif Forbes. To su mogli ostaviti za neku drugu epizodu jer je ovako sve u jednoj, svašt se desilo i ne mogu se skoncentrisati na jednu scenu jer razmišljam o prethodnoj. I samo sam plakala... Pogotovo kad je upucala Jeremy-a i kad je on pao i ono kad su rekli da je mrtav. Tad sam najviše plakala, znači bukvalno nisam mogla doći sebi, nije ono samo suze da idu nego sam ja jaukala. Uh, još sam pod utiskom, plače mi se. I onda sam prestala i opet počela kad je Bonnie nešto govorila iznad njega i mucala od plača. Mnogo mi je drago što je on ipak oživio i OPET sam plakala na scenu kad je Bonnie rekla 'Emili molim te pomozi mi, volim ga' a ono sve se pogasilo, i tačno sam pomislila da više nema nade. Al sam vjerovala da će oživjeti, ipak bilo bi previše da i on umre, prestresno :/ I ne kontam ovaj ktaj, otkud on sad vidi Annu i Vickie. Ali se slažem sa nekim od postova iznad, vjerovatno sad može komunicirati sa mrtvima (ipak, dok su bile vampiri nisu bile potpuno mrtve), jer je on vraćen iz mrtvih.

Flashbackovi su extra iako su ih već prikazivali prije, ali ovako pomiješani sa Elenom, uh *_*
I naravno, rasplakala sam se na scenu kad su Damon i Elena na krevetu, ona ga grli i tješi ga i on kaže 'Volio bih da si me vidjela 1864. tad bih ti se možda i svidio' a ona mu kaže 'Sviđaš mi se i sada'. Bili su preslatki iako je on bio sav znojav. A od poljupca sam očekivala više, mada i ovo je bilo slatko xDD I aleluja što će ozdraviti. Samo mi je mnooogo žao Stefana. Možda će biti i zanimljivije bez njega, jer će tu biti samo damon i Elena, ali ipak žao mi ga je, toliko dugo se trudio da ne pije ljudsku krv, toliko dugo se trudio da bude dobar i Klaus mu to sve uništi.:/

Ne znam više šta bih rekla... plače mi se opet.

9 Re: The Vampire Diaries taj Uto Jun 14, 2011 3:30 pm

Lady Lutz

Administrator
Administrator
Ala ste se raspisale xDD

Gledala sam nekoliko epizoda, nisam neki an, ali serija nije loša, kao i svaka druga Very Happy

10 Re: The Vampire Diaries taj Ned Jun 19, 2011 4:40 pm

Born like monster

Uljez
Uljez
Obozavam Very Happy

11 Re: The Vampire Diaries taj Ned Jun 19, 2011 8:12 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ne znam da li ću izdržati do septembra, jedva čekam da opet gledam seriju :3

12 Re: The Vampire Diaries taj Ned Jun 19, 2011 8:18 pm

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Gledam. Predobra serija.
Damon♥

http://littlebabyboo.tumblr.com/

13 Re: The Vampire Diaries taj Ned Jun 19, 2011 8:26 pm

Sara

Urednik
Urednik
Ja ću izdržati, prošla me groznica TVD-a xD

14 Re: The Vampire Diaries taj Pet Jul 01, 2011 7:38 pm

Vampire_GiRL

Porivi
Porivi
ajjj obozavaaammm........procitalaa sam i knjigee al serija je bolja..inace sam tim stefan ne volim damona al nekad mi ga stvarno bude zao...

15 Re: The Vampire Diaries taj Sre Jul 20, 2011 7:58 pm

♦Black♦Betty♦

Porivi
Porivi
obožavam seriju... <3
i Damona ♥__♥
i tim sam Delena

http://art-forum.forumotion.com/forum.htm

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog