Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

*Miss Cullen*

Lov
Lov
Da scene borbe su odlicno napravljene..ma nije vazno ko ce biti samo neka bude dobar kao i ova dva a nadam se i da je Eclipse dobro napravljen..

Emma Cullen

Rob sexy dream
Rob sexy dream
Pa i Harry Potter je za svaki film imao novog reditelja i svaki put je bio sve bolji i bolji...A sad da mushkarci bolje rade scene tuche to je tachno...Ja bih volela da BD rezira Mike Newell koji je rezirao HP4 jer ga je super uradio i mislim da bi onda film bio vrh...Twilight je super, a i New moon razbija...Jedva chekam da vidim Eclipse...

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
Da, a i Catherine je sama rekla da ne vli takve scene pa bi ih sigurno samo nekoliko napravila!

Emma Cullen

Rob sexy dream
Rob sexy dream
Bash tako...New moon je vrh jer ima bash cool scene tucha...

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
Emma Cullen ::Bash tako...New moon je vrh jer ima bash cool scene tucha...

Jesi vec gledala? Imam neki osjecaj da je Chris obavio sjajan posao XD

Rosalie Lillian Hale

Administrator
Administrator
Extra su scene tuca. Predobro napravljeno. Pogotovo kada se pobiju Paul i Jacob!

http://www.twilight-saga4ever.com

Melani•Lautner

Prekretnica
Prekretnica
To u knjizi nije detaljno opisano pa jedva cekam da vidim na filmu kako je to zamisljeno Smile

lilen

Volterra
Volterra
MUSKARCI TRI PUTA BOLJE SMISLJAJU AKCIONE SCENE..

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
ma nek se oni mijenjaju ako hoce i nek film rezira bilo ko samo da mi budemo zadovoljni.......jel tako???????

http://www.mitologija45.blogger.ba

Miss. Lautner

Vreme
Vreme
meni se iskreno nijedan redatelj nije nesh

...<3Rosalie<3...

Vreme
Vreme
Meni je sve ok...Samo ako naprave dobre filmove,moze bilo ko da bude reditelj.

Angie21

Rastanci
Rastanci
Rosalie Lillian Hale ::Da slazem se ali dosadilo mi je sto stalno menjkeju redatelja!

Yes

liliflaj

Prvi pogled
Prvi pogled
Ako ce filmovi konacno, biti bolji zasto i da se ne promene reziseri. Mada, tek kad vidimo i treci i cetvrti film mozemo diskutovati na temu da li je izbor rezisera bio ispravan.

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Treba da menjaju.Nadam se da ce za Eclipse biti jos bolji.

Lady Lutz

Administrator
Administrator
i ja se slazem da muskarci bolje reziraju akcione scene ali dosadili su sa tim stalnim izmjenama u eclipse mijenjaju i viktoriju..........

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog