Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Sub Okt 29, 2011 11:48 am

Lidija

Urednik
Urednik
Pocela sam da citam prvi deo, knjiga je odlicna.

17 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Uto Nov 29, 2011 2:35 am

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Procitala sam sve delove,knjige su odlicne Very Happy

18 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Uto Nov 29, 2011 8:48 am

Rosalie Lillian Hale

Administrator
Administrator
Procitala sam sve knjige i ja sam odusevljena. Mnogo mi se dopada sam sadrzaj knjige. Omiljeni lik mi je naravno Dimitri.

http://www.twilight-saga4ever.com

19 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Uto Nov 29, 2011 7:44 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Pročitala sam neki dan zadnju Very Happy Sad kad bih komentarisala ne bi bilo kraja xDD Užasno sam plakala u šestom dijelu kad se Rose bacila ispred Lisse da je odbrani kad je Tasha pucala. Omiljeni lik mi je Dimitri i tako Very Happy Bilo mi je žao Adriana na kraju, ali jbg, moralo je tako biti... Predobri su svi dijelovi, a pogotovo 6. 3. i 5. Sad čekam da prevedu bloodlines i da se sjete snimiti film XD

20 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Uto Nov 29, 2011 9:27 pm

Vampire.✿

Lov
Lov
Pročitala sam sve dijelove (osim prvog, nigdje ga ne mogu naći :S) i savršeno je. Bilo mi je stvarno žao Adriana u zadnjem dijelu, no što je tu je. I, još uvijek se ne mogu odlučiti volim li više Adriana ili Dimitrija.

21 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Uto Nov 29, 2011 10:05 pm

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Iva ::Pročitala sam neki dan zadnju Very Happy Sad kad bih komentarisala ne bi bilo kraja xDD Užasno sam plakala u šestom dijelu kad se Rose bacila ispred Lisse da je odbrani kad je Tasha pucala. Omiljeni lik mi je Dimitri i tako Very Happy Bilo mi je žao Adriana na kraju, ali jbg, moralo je tako biti... Predobri su svi dijelovi, a pogotovo 6. 3. i 5. Sad čekam da prevedu bloodlines i da se sjete snimiti film XD

Film ce izaci 2013 godine Very Happy Zvanicno je objavljeno Very Happy

22 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Sre Nov 30, 2011 3:18 pm

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Trenutno citam 3 deo. I svakim trenom knjiga mi je sve zaminljivija! Jedva cekam film!

23 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Sre Nov 30, 2011 8:27 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ma meni su sve knjige fenomenalne. I jedva čekam da prevedu bloodlines, a za one koje interesuje
Spojler:
Sidney i Adrian će biti zajedno i na kraju će se pojaviti Dimka da im pomogne u nečemu, rekla mi Betty xDD :3
A oni koji ne žele da znaju ništa unaprijed nek ne čitaju Very Happy

24 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Čet Dec 01, 2011 2:28 pm

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Iva ::Ma meni su sve knjige fenomenalne. I jedva čekam da prevedu bloodlines, a za one koje interesuje
Spojler:
Sidney i Adrian će biti zajedno i na kraju će se pojaviti Dimka da im pomogne u nečemu, rekla mi Betty xDD :3
A oni koji ne žele da znaju ništa unaprijed nek ne čitaju Very Happy

Kasno, vec sam procitala xDD

25 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Sre Dec 14, 2011 10:27 pm

Forever Young

Legende
Legende
Pročitala sam sve knjige i obožavam ih <3
Volim likove, priču, način pisanja sve Very Happy

Dimitri&Rous <3 <3 <3

26 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Čet Apr 12, 2012 11:18 pm

VaMp GiRl

Rastanci
Rastanci
Uhuu, knjiga je odlicna, zapravo knjige, trenutno citam petu, ali znam odprilike sta ce se desiti i jedva cekam da kod nas prevedu sestu knjigu, iako naravno imam neko hrvatsko izadanje.
Sve u svemu skrenuh s teme, knjige su zaista odlicne, i kako pise na poledjini da je izjavio neki casopis "Dostojan naslednik trona Sumraka" juply vampirchic Hrpica

27 Re: Richelle Mead: Vampirska akademija taj Pet Apr 13, 2012 2:51 pm

Sparkley_RyK

Vreme
Vreme
a o cemu se tu radi? eat

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog