Šta ćemo kada... 5 5 2

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 5 od 5]

61 Re: Šta ćemo kada... taj Ned Jul 18, 2010 5:30 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
Mrs. Nadal ::citati cemo knjige i gledati filmove ponovo

i pricati price svojoj deci i unucima <3

62 Re: Šta ćemo kada... taj Čet Jul 22, 2010 3:07 am

Nejt

Adrenalin
Adrenalin
Nmg verovati da placem.Citala sam sve komentare do 2 stranu i nisam mogla vise.

Ljudi,nama ce ovo biti uvek nesto posebno prelepo i nikad nece biti dosadno,ali nekima bice.Kao sto meni tata kaze e ovaj film je bio hit u nase vreme i svi su ga voleli a ja kad sam ga pogledala mi je bio uzasan,tako ce biti i u ovaj slucaj.Sve u svoje vreme.

Naravno da bi volela da ima jos mnogo godina nesto novo o Twilight Sagi i naravno da cu sledeti svaki korak Twilight zvezdama ali nece biti isto kad ugase ovi forumi na koji se druzimo lupetamo gluposti i smo svi kao porodica.To ce mi faliti puno. Sad

http://www.twilight-saga-fans.com

63 Re: Šta ćemo kada... taj Čet Jul 29, 2010 11:57 pm

I LOVE EDWARD <3

Prvi pogled
Prvi pogled
pa ostaje nam da mastamo o jos nastavaka... Smile a imamo i knjige Smile masta moze svasta Wink

64 Re: Šta ćemo kada... taj Pet Jul 30, 2010 12:39 am

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Nejt ::Nmg verovati da placem.Citala sam sve komentare do 2 stranu i nisam mogla vise.

Ljudi,nama ce ovo biti uvek nesto posebno prelepo i nikad nece biti dosadno,ali nekima bice.Kao sto meni tata kaze e ovaj film je bio hit u nase vreme i svi su ga voleli a ja kad sam ga pogledala mi je bio uzasan,tako ce biti i u ovaj slucaj.Sve u svoje vreme.

Naravno da bi volela da ima jos mnogo godina nesto novo o Twilight Sagi i naravno da cu sledeti svaki korak Twilight zvezdama ali nece biti isto kad ugase ovi forumi na koji se druzimo lupetamo gluposti i smo svi kao porodica.To ce mi faliti puno. Sad

Naty,prelijepo si to rekla...Slažem se potpuno!!! :/

65 Re: Šta ćemo kada... taj Ned Avg 01, 2010 2:07 pm

Nora

Komplikacije
Komplikacije
Ja ću raditi u filmskoj industriji i snimit ću remake Twilighta.

http://selenagomez.findtalk.biz/

66 Re: Šta ćemo kada... taj Ned Avg 01, 2010 6:30 pm

vesna1230

Prvi pogled
Prvi pogled
Pa verujem da ću mojoj deci pričati o tome i dati im knjige da čitaju,jer one će mi uvek ostati.
Kao što mnogi kažu, ovo je savremena priča Romea i Julije (mada,twilight je mnogo bolji),ipak ne verujem da će ovo postati nezanimljivo narednim generacijama. Priča je predobro odrađena i usklađena,među najboljim knjigama sveta.
Ne verujem da će se ovako nešto ponoviti u narednih 100-200 godina...Naravno,ovo je samo skromno mišljenje jednog fana... Very Happy

http://www.youtube.com/user/vesna1230

67 Re: Šta ćemo kada... taj Sub Avg 07, 2010 11:53 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Uvek cemo imati knjige i filmove koje mozemo gledati ponovo i ponovo..mnogo mi je zao sto SM nije uspela da izda i midnight sun,bas mi je zao sto su je prekinuli verujem da bi knjiga bila predobra..al sta da se radi..

68 Re: Šta ćemo kada... taj Pet Avg 20, 2010 4:55 pm

~Jovana-Any~

Vreme
Vreme
Ma super sto je ovo stvoreno,msm da imamo o cemu da pricamo i da nesto bude aktuelno,msm uvek se nesto novo smisli kada nesto vec postojano prodje.....

69 Re: Šta ćemo kada... taj Ned Avg 22, 2010 6:49 pm

*Ana Cullen*

Buđenje
Buđenje
ja znam da nikad necu zaboraviti twilight! uvek ce ostati u mom srcu! Yes

70 Re: Šta ćemo kada... taj Pet Avg 27, 2010 10:41 pm

anna-loca

Buđenje
Buđenje
kada sam prochitala prvi post,rastuzila sam se...msm stvarno nisam razmishljala o tome...ali ja nikada necu zaboraviti twilight sagu...uvek cu gledati filmove i chitati knige...i voleti edwarda XD...ali ozbiljno msm da se stvari kao twilight ne zaboravljaju

http://vaskutak-forum.free-forums.biz/forum.htm

71 Re: Šta ćemo kada... taj Sub Sep 18, 2010 9:03 pm

Rose Salvatore

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Twilight će ostati zauvek u našim srcima i mi ćemo uvek voleti ovu sagu!

http://www.twilight-saga4ever.com

72 Re: Šta ćemo kada... taj Pon Jan 17, 2011 12:08 am

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
Nisam jos razmisljala o tome...
Ali vjerovatnoo ce izaci nestoo novo Very Happy

73 Re: Šta ćemo kada... taj Uto Maj 24, 2011 5:50 pm

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Jednom ce morati da dosadi,ali mislim da ce do tada proci jos nekoliko godina...Ostace u secanju sigurno...
Sto se mene tice,filmove koje volim gledam po 6217498465498 puta,omiljene drzim u kompou vec godinama,pa zasto bi sa Twilightom bilo drugacije...
Inace,smatram da ce i sledece generacije sigurno slusati o Twilightu,i voleti ga,jer ovakva prica je stvarno drugacija i odlicno je ispricana Anđeo

74 Re: Šta ćemo kada... taj Uto Jun 14, 2011 12:53 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
To kad prođe jednostavno ćemo se pomiriti s tim. Nisam tip osobe koja pati zbog toga što je nešto gotovo. Tačno je da u početku bude krivo, ali ipak to su samo filmovi i knjige, nije ništa stvarno. Vjerujem da ću se sjećati Twilight sage i kad 'odrastem', možda jednog dana opet odgledam filmove sa svojom djecom, a možda to tada njima neće biti ni zanimljivo. Ko zna kakvi će još filmovi do tad izaći, a i knjige takođe. Ali sigurna sam da ću se sjećati Twilight foruma, ipak na njima sa provela dosta vremena, a provodiću i dalje.

75 Re: Šta ćemo kada... taj Pet Jul 08, 2011 2:15 pm

Bubreg001

Uljez
Uljez
Bože moj. xDD
Naći ćemo nešto drugo umjesto Twilighta. Razz

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi blog