Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Arova odluka taj Pon Dec 20, 2010 8:52 pm

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
Koja bi bila ARova odluka u cetvrtom dijelu knjige na kraju da se nije pojavila Alice sa Nahuelom?
Da li bi odlucio pričekati da vidi šta bi se desilo sa Nessie ili bi ipak napao Cullenove ?

2 Re: Arova odluka taj Pon Dec 20, 2010 9:04 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Ja mislim da bi on svejedno pričekao jer je prilično razuman, u odnosu na Marcusa i Caiusa.

3 Re: Arova odluka taj Ned Dec 26, 2010 9:01 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
Slazem se...

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

4 Re: Arova odluka taj Ned Dec 26, 2010 9:20 pm

dRaMa.QuEeN

Vreme
Vreme
Slažem se sa Ivom. Za razliku od ove dvojice Aro je razuman ali opet toliko iritantan sa onom svojom lažnom umiljatošći itd. Ne voli on Cullenove jer ih smatra prijetnjom tako da bi najvjerovatnije glasao da ih napadnu ako se nekolicina nadaraenih ne pridruži volturima ili ako ne ubiju Reenesme.

5 Re: Arova odluka taj Sre Jan 05, 2011 10:34 am

*Esme*

Lov
Lov
Oshod bi bio isti, ali ne zato sto je Aro razuman, vec zbog Bele. Ako se sećate, kada su Aro, Kajus i Markus navodno većali, time su dali znak Džejn i Aleku da napadnu Kalenove. Što su oni i uradili, ali su naisli na Belin štit, i shvatili da im sa njihovim moćima, darovima ne mogu ništa. Ako dolazi do borbe, moraće prsa u prsa, što im nikako ne odgovara. Verovatno bi oni i pobedili, ali sa velikim gubicima. Pa su se s toga povukli. Čak i da Alis i Nahuel nisu došli, uradili bi isto. A to, da je Aro razuman, ne bih rekla. Da nije bilo Bele, on bi sa lakocom pobio sve Kalenove i ostale koji su hteli da se bore sa njima. Tačno je da ga je Renesme prilično zaintrigirala, ali on to isto može da uradi kod kuće u Italiji, pa da vidi sta će se desiti sa detetom.

6 Re: Arova odluka taj Sre Jan 19, 2011 10:10 am

Hope : )

Lov
Lov
Mislim da bi sačekao. Bez obzira na to što je Voltur, razuman je.
Ali ima smisla i tvoje razmišljanje *Esme*

7 Re: Arova odluka taj Sub Jan 22, 2011 12:02 pm

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
*Esme* ::Oshod bi bio isti, ali ne zato sto je Aro razuman, vec zbog Bele. Ako se sećate, kada su Aro, Kajus i Markus navodno većali, time su dali znak Džejn i Aleku da napadnu Kalenove. Što su oni i uradili, ali su naisli na Belin štit, i shvatili da im sa njihovim moćima, darovima ne mogu ništa. Ako dolazi do borbe, moraće prsa u prsa, što im nikako ne odgovara. Verovatno bi oni i pobedili, ali sa velikim gubicima. Pa su se s toga povukli. Čak i da Alis i Nahuel nisu došli, uradili bi isto. A to, da je Aro razuman, ne bih rekla. Da nije bilo Bele, on bi sa lakocom pobio sve Kalenove i ostale koji su hteli da se bore sa njima. Tačno je da ga je Renesme prilično zaintrigirala, ali on to isto može da uradi kod kuće u Italiji, pa da vidi sta će se desiti sa detetom.

Ne mogu se više složiti, u pravu si što se mene tiče

http://www.mitologija45.blogger.ba

8 Re: Arova odluka taj Sub Feb 19, 2011 6:58 pm

narcoleptique.

Administrator
Administrator
Aro jeste razuman, ali mislim da ne bi pričekao.
Aro traži dokaze, dela - a ne reči.
Mislim da je dovoljan dokaz da Renesmee nije bila vampirsko dete bio da je vidi samo.
A on nije prestao obustavio naređenja - kao u svim bitkama - da Alec & Jane napadnu.
Mislim da je jedan od najlepših citata u Praskozorju bio njegov:
"Samo je poznato ujedno i sigurno. Samo je poznato ujedno i podnošljivo. Nepoznato je... ranjiva tačka."
To se, naravno, odnosi na Renesmee i o tome da se ne zna ništa o njoj.
Ali postupio je ispravno time što je pustio da živi Smile

[~somerholics] [~heyMcqueen]
http://www.iansbalkan.com

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog