Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Anchy44

Lov
Lov
Ja stvarno ne mogu da se odlucim. Sta vi mislite?

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Vjerujem da bi se nekako zbližili i da se nije desilo to što si navela, jer Edward ne bi mogao da izdrži, mislim Bella je bila jedina kojoj nije mogao čitati misli, a uz to bila je smotana i kad tad bi joj dotrčao u pomoć - opet. I još što su sjedili zajedno na biologiji... mislim da bi se kad tad zbližili jer im je bilo suđeno Smile

Lidija

Urednik
Urednik
Ja se slažem sa Ivanom. Mislim da bi se zbližili.

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Mislim da bi pre ili kasnije on stupio u kontakt sa njom! Msm, to bi se moralo desiti jer ga je ona privlacila, a nije mogao da cuje njene mislim sto je bio jos dodatni razlog!!!

http://littlebabyboo.tumblr.com/

Sara

Urednik
Urednik
missL ::Mislim da bi pre ili kasnije on stupio u kontakt sa njom! Msm, to bi se moralo desiti jer ga je ona privlacila, a nije mogao da cuje njene mislim sto je bio jos dodatni razlog!!!

Ja se uvijek u potpunosti slažem s tobom. :xDD:

You loved me once. You can love me again.
http://www.innocent-brothers.tumblr.com

VaMp GiRl

Rastanci
Rastanci
Bi definitivno, ne bi Edward mogao da izdrzi dovoljno je 'sebican' sto bi on rekao, da ne priusti njenu paznju sebi xDD

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Zblizili bi se sigurno. Simpatije su bile obostrane tako da neverujem da bi dugo izdrzali Smile Neko bi na kraju ipak napravio prvi korak...

Taylor K. Cobain

Komplikacije
Komplikacije
Ma zbližili bi se itekako.
Vidjeli ste da su normalno razgovarali na biologiji, što znači da bi se nešto desilo. A on takav kakav je, morao bi joj reći da mu se ona sviđa, jer kroz priču se govori kako je bio usamljen i kako nije mogao pronaći srodnu dušu, i sad da Bellu jednostavno ispusti???

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Naravno da bi,jer oni su i pre toga poceli da se simpatisu,a i ako su evc sudjeni,kako da ne bude tako xDD

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
naravno da bi se zblizili...
nasla bi Bella neku drugu nezgodu.. Very Happy

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forums | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Posedujte blog