Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
EMMETT IZ 'SUMRAKA'
Kellan zgrožen zlom Crvenkapicom iz BIH

Već se danima piše i priča o tzv. 'zloj Crvenkapici', odnosno tinejdžerici iz Bugojna u BIH koja je u rijeku pobacala sedam štenaca, a netko je sve to snimio i stavio na YouTube
Video je odmah zapeo za oko mnogima, a među njima je i glumcu iz 'Sumraka' Kellanu Lutzu. Izrazio je svoju zgroženost cijelim slučajem.

Na Twitteru je napisao: 'Što se događa s djevojkom koja je pobacala štence? Jesu li je pronašli? Nikada prije nisam bio tako zgrožen. Vidio sam video i jako me uznemirio! Nadam se da će je uhititi. Ne mogu izbaciti štence koji bolno jauču iz svoje glave!'

Kellan Lutz koji glumi Emmetta Cullena u sagi Sumrak veliki je ljubitelj životinja. Primjerice, pozirao je za PETA-inu kampanju sa svojim usvojenim psom Kolom kako bi potaknuo ljude na udomljavanje napuštenih životinja iz skloništa.

**alice**

Volterra
Volterra
i ja sam zgrozena...ne samo kellan msm da su svi...

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Svi smo zgroženi!Meni je žao što će njeni roditelji morati plaćati zbog nje,ali mi je drago što je ona baka Ruža spasila kučiće Smile A to što Kellan voli životnje,to je divno

Emma Cullen

Rob sexy dream
Rob sexy dream
I ja sam zgrožena, jer ako ne voliš životinje ne voliš ni ljude...

Nora

Komplikacije
Komplikacije
Kellan i ja ćemo nju skupa baciti u rijeku. xDD

Za tu malu samo mogu reći - crkla dabogda.
Jadne cukice Sad

http://selenagomez.findtalk.biz/

Katchy Cullen <3

Rastanci
Rastanci
Uzaaas! :SSS

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi bezplatan blog