Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

31 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Pon Jan 17, 2011 12:26 am

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
MartyCo ::
*Bella Swan* ::Meni je bilo nje bas zao,nekon sto sam saslusala njenu pricu..iako je u pocetku nisam gotivila posto je (po mom misljenu)mrzela Bellu..ali kao sto sam vec rekla,msm da je postupila ispravno posto je tako ispunila i Belli zelju i zadovoljila svoju zelju za detetom...
Msm da Renesme ima najludje tetke..Smile

Hehe...slazem se...msm da su Rosalie mnogo gore prikazali u filmu...

Slazem se s obje.

32 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Sub Apr 02, 2011 4:49 pm

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Ja se saosecam sa njom! Msm, mnogo toga je prezivela, a to je dete zelela vise nego bilo sta drugo! Ona Bellu nije mrzela, msm mozda je samo svoja osecanja pogrsno iskazivala, njoj je bilo samo nezamislivo da Bella svoj dragoceni, ljudki zivot hoce da protraci, samo da bi postala neko hladno, bezosecajno bice! I mislim da je verovala da bi Bella mogla sve to pregurati bez posledice da izgubi zivot i da joj je zato pruzala toliku podrsku! Moje misljenje...

http://littlebabyboo.tumblr.com/

33 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Uto Jun 14, 2011 1:28 pm

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
Nju uopšte nije potrebno pravdati, opravdala je samu sebe u Pomračenju.

34 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Uto Avg 23, 2011 10:24 pm

VaMp GiRl

Rastanci
Rastanci
Ne verujem da joj bas nije bilo stalo do Bellinog zivota, deluje mi ko da je i ona polagala neke nade da ce otrov uciniti svoje.
Jer jeste se ona protivila Bellinom preobrazaju, ali joj je postala draza kad je uvidela da Bella radi isto sto bi ona zelela da je mogla, i da ce joj na neki nacin priustiti bar tetkinsku(o.O rec inace ne postoji xDD) ljubav za Renesmee, i da ce joj priustiti, pa, bebu.

35 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Uto Avg 23, 2011 10:31 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
*Esme* ::Ja volim Rosalie, i ne mislim da je losa, vec da previse misli na sebe. Kao da je ona centar sveta. Ali za njeno ponasanje u Praskozorju po meni nema opravdanja. Nista joj nije bilo vazno dokle god je ona dobijala to monstuozno dete koje jede sopstvenu majku iznutra. Nije joj bila vazna ni Bella ni njen brat Edward, ni to kako ce biti njemu ako Bella umre. Ja znam da je njoj tesko i da je nesrecna ali stvarno... I da ne zaboravimo da je ona zvala Edwarda u Mladom mesecu i rekla mu da je Bella mrtva.

U potpunosti se slazem!!!Drago mi je sto se rodila Nessie i Bella je sretna sto ju je rodila.Ali sto bi bilo da to do kraja nije bila dobra i slatka djevojcica??Ona nikad nije voljela Bellu,ali kad je vidila da ce roditi odmah je gospođica Rosalie promjenila plocu Mad Ali također ne mislim da je toliko losa,i slazem se sa svakom recenicom u ovom postu Wink

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

36 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Ned Avg 28, 2011 4:04 pm

Taylor K. Cobain

Komplikacije
Komplikacije
VaMp GiRl ::Ne verujem da joj bas nije bilo stalo do Bellinog zivota, deluje mi ko da je i ona polagala neke nade da ce otrov uciniti svoje.
Jer jeste se ona protivila Bellinom preobrazaju, ali joj je postala draza kad je uvidela da Bella radi isto sto bi ona zelela da je mogla, i da ce joj na neki nacin priustiti bar tetkinsku(o.O rec inace ne postoji xDD) ljubav za Renesmee, i da ce joj priustiti, pa, bebu.

U potpunosti se slažem Yes

37 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Uto Nov 29, 2011 1:28 am

Margita

Adrenalin
Adrenalin
fanpire_1 ::
*Esme* ::Ja volim Rosalie, i ne mislim da je losa, vec da previse misli na sebe. Kao da je ona centar sveta. Ali za njeno ponasanje u Praskozorju po meni nema opravdanja. Nista joj nije bilo vazno dokle god je ona dobijala to monstuozno dete koje jede sopstvenu majku iznutra. Nije joj bila vazna ni Bella ni njen brat Edward, ni to kako ce biti njemu ako Bella umre. Ja znam da je njoj tesko i da je nesrecna ali stvarno... I da ne zaboravimo da je ona zvala Edwarda u Mladom mesecu i rekla mu da je Bella mrtva.

U potpunosti se slazem!!!Drago mi je sto se rodila Nessie i Bella je sretna sto ju je rodila.Ali sto bi bilo da to do kraja nije bila dobra i slatka djevojcica??Ona nikad nije voljela Bellu,ali kad je vidila da ce roditi odmah je gospođica Rosalie promjenila plocu Mad Ali također ne mislim da je toliko losa,i slazem se sa svakom recenicom u ovom postu Wink

Ja se potpuno slazem sa ovim Smile Nema sta vise da se doda Smile

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog