Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 3]

1 Kako opravdati Rosalie? taj Uto Jul 27, 2010 10:36 am

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Msm,draga mi je...ali je li ona stvarno dobra...msm u "Praskozorju" je Bellin zivot nije interesovao...samo je zelela bebu...Pa???Da li neko ima opravdanje za to...

http://twilightsaga-4ever.forummotion.com/index.htm

2 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Čet Jul 29, 2010 6:01 pm

Ina.Alice.Fan

Vreme
Vreme
Pa nezz ipak je ona tolko prosla...zamisli ti se udas budes srecna imas sve sto oces i on dodje i povredi te... i postanes vampir...
Msm ja bi bila srecna da sam vampir Razz
Ali ipak... nezz ja volim Rosalie Smile

3 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Pet Jul 30, 2010 9:02 pm

I LOVE EDWARD <3

Prvi pogled
Prvi pogled
nije ona krvia...svi bi se tako osecali....njen svet se srusio....postala je vampir a imala je iza sebe normalan i jako srecan zivot...to je bas tuzno i u potpunosti je razumem ali vremenom njen odnos sa Bellom msm da ce se promeniti Wink

4 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Sub Jul 31, 2010 11:43 am

*Esme*

Lov
Lov
Ja volim Rosalie, i ne mislim da je losa, vec da previse misli na sebe. Kao da je ona centar sveta. Ali za njeno ponasanje u Praskozorju po meni nema opravdanja. Nista joj nije bilo vazno dokle god je ona dobijala to monstuozno dete koje jede sopstvenu majku iznutra. Nije joj bila vazna ni Bella ni njen brat Edward, ni to kako ce biti njemu ako Bella umre. Ja znam da je njoj tesko i da je nesrecna ali stvarno... I da ne zaboravimo da je ona zvala Edwarda u Mladom mesecu i rekla mu da je Bella mrtva.

5 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Sub Jul 31, 2010 11:53 am

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
U Praskozorju je jeste interesovao Bellin zivot jer su i kasnije ostale prijeteljice:)
Inace ja je shvacam...Smile

6 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Sub Jul 31, 2010 12:14 pm

*Esme*

Lov
Lov
Ne zapravo, nije je interesovao Bellin zivot. Da jeste, slozila bi se da Bella treba da prekine tudnocu i ne bi se ponasala onako kako se ponasala. Zaboga, terala ju je da pije krv! I samo sto nije skakala na svakog ko bi joj prisao!

7 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Sub Jul 31, 2010 3:30 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Ma mozda je i shvatam...zelela je dete i ucinila bi sve za njega...msm je mozda ne bih tako postupila...ali su na kraju ostale prijateljice...ali svejedno...Nessi nije monstruozna...

8 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Ned Avg 01, 2010 12:35 pm

*Esme*

Lov
Lov
Sada nije. Ali bila je. I naravno da su ostale prijateljice. Svako je dobio sta je zeleo. Ali ipak... Rosalie nije losa, volim je, ali mi je i dalje njen postupak i Bellina trudnoca nesto najgadnije u celog sagi.

9 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Ned Avg 01, 2010 9:09 pm

Lady Lutz

Administrator
Administrator
ona je samo htjela bebu i ja nju obozavam bez obzira na sve
bila je ljubomorna na bellu jer ona odbacuje sve sto je ona uvijek zeljela

10 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Pon Avg 02, 2010 10:46 am

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Pa ja mislilm da je ta beba jedina svetla tacka koju Rosalie vidi u svom zivotu.Ne znam,meni je ona okej,razumem je.

11 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Pon Avg 09, 2010 7:53 pm

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
jbga..ja mislim da je ona htjela da sačuva bellin život zarad edwarda,al da je bila možda malo ljubomorna ili sebična jer je bela dobila i bebu i besmrtnost, a bebu nije ni tražila...dok se rosalie nije ni pitalo šta želi...msm i ja bi se tako osjećala..pomalo sebično..

http://www.mitologija45.blogger.ba

12 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Pon Avg 09, 2010 7:53 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Pa Bella je molila da to uradi tako da msm da joj ne treba neko posebno opravdanje..msm da je postupila sasvim ispravno..Smile

13 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Pon Avg 09, 2010 8:42 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
*Bella Swan* ::Pa Bella je molila da to uradi tako da msm da joj ne treba neko posebno opravdanje..msm da je postupila sasvim ispravno..Smile

Da..slazem se...sada sam pocela da je shvatam...

14 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Uto Avg 10, 2010 2:57 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Meni je bilo nje bas zao,nekon sto sam saslusala njenu pricu..iako je u pocetku nisam gotivila posto je (po mom misljenu)mrzela Bellu..ali kao sto sam vec rekla,msm da je postupila ispravno posto je tako ispunila i Belli zelju i zadovoljila svoju zelju za detetom...
Msm da Renesme ima najludje tetke..Smile

15 Re: Kako opravdati Rosalie? taj Uto Avg 10, 2010 6:37 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
*Bella Swan* ::Meni je bilo nje bas zao,nekon sto sam saslusala njenu pricu..iako je u pocetku nisam gotivila posto je (po mom misljenu)mrzela Bellu..ali kao sto sam vec rekla,msm da je postupila ispravno posto je tako ispunila i Belli zelju i zadovoljila svoju zelju za detetom...
Msm da Renesme ima najludje tetke..Smile

Hehe...slazem se...msm da su Rosalie mnogo gore prikazali u filmu...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 3]

Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forums | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Posedujte blog