Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Avg 09, 2010 7:13 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Meni se likovi mnogo svidjaju..msm osobine likova i ostalo..nisam toliko vezana za glumce koliko za likove knjige..Smile

17 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Avg 27, 2010 11:26 am

*Ana Cullen*

Buđenje
Buđenje
Zato sto su filmovi jako dobri... Ima malo akcije, a radi se o vampirima i vukodlacima! Cela saga je toliko sooper da ne bi mogao/mogla da je pogledas samo jednom. Very Happy

18 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Avg 27, 2010 7:38 pm

anna-loca

Buđenje
Buđenje
pa jednostavno volim...knjige i filmovi su super...glumci moji omiljeni...
a osim toga odushevljava me edwardova ljubav preme belli...i svidja mi se lik belle jer smo jako slichne,pa me valjda i to privlachi...

http://vaskutak-forum.free-forums.biz/forum.htm

19 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Okt 08, 2010 10:54 am

Rose Salvatore

Lukavi planovi
Lukavi planovi
*Esme* ::Drugaciji je. Ne zaljubljuju se vampiri i ljudi u svakoj knjizi. Ima svega, i romantike, akcije, tuge, i u neku ruku je strasan. Tera te da razmisljas. Ostavlja neka pitanja nerazjasnjena. Svidja mi se sto se dosta bavi samim likovima. Njihovim osecanjima, shvatanjima i pogledom na svet. Nije sve cista akcija. Svidjaju mi se likovi iako ih ponekad mrzim(samo pojedine) zbog njihovih postupaka. Zatim, nije samo neka glupost, 100% cista izmisljotina. Prvo, postoje neke situacije u kojima bih se i ja zapitala sta da radim. Kao kada Bella treba da bira izmedju Jacoba i Edwarda. Dva potpuno drugacija zivota, dve razlicite buducnosti. A postoje i neke zaista ozbiljne situacije. Kao recimo Bellina trudnoca. Svidja mi se i to sto nije sve izmisljeno. Ta mesta, i ljudi u njima zaista postoje. Forks, La Push, Port Angeles, Quiliti, njihove legende, Prva plaza. Sve to zaista postoji.I za kraj, ljubavna prica je apsolutno prelepa, jedinstvena i savrsena.Po meni, Edward i Bella su postali nesto kao kultni par. Poput Romea i Julije. To je ono sto sam mogla da srocim i napisem a pored toga postoje jos mnoge stvari i razlozi zbog kojih volim Twilight. Nadam se da je ovo dovoljno. Smile

Slažem se, Twilight je jedinstven. Zaista nemam šta da dodam.

http://www.twilight-saga4ever.com

20 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Okt 18, 2010 9:07 pm

Thea.Black.(:

Uljez
Uljez
Knjiga je extra napisana, a i film iako preferiram knjige, ali stavrno kada se samo setim same price Twilighta, zaljubim se ponovo svaki put, sve vise i vise <3

21 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Dec 06, 2010 10:21 pm

KStew ♥

Prvi pogled
Prvi pogled
Ne volim Twilight zbog priče o vampirima.
Štaviše, malo me nerviraju neke činjenice o vampirima kao ona da svetle danju...Stephanie, zar ZAISTA nisi mogla nešto bolje da smisliš?!
Volim najviše ljubavnu priču, to kako glavni lik nije najpopularnija riba u školi već sasvim običo-neobična cura sa svim svojim vrlinama i manama i u svoj svojoj gracioznoj smotanosti. Nije opisana kao nešto naročito lepa ali je ipak uspela da Edwardovo srce i ta njihova ljubav je jednostavno...predivna. u tome je čar Twilighta - o večnoj ljubavi.

22 Re: Zašto volite Twilight? taj Uto Dec 07, 2010 1:51 pm

Lidija

Urednik
Urednik
Moonlight Girl ::
*Esme* ::Drugaciji je. Ne zaljubljuju se vampiri i ljudi u svakoj knjizi. Ima svega, i romantike, akcije, tuge, i u neku ruku je strasan. Tera te da razmisljas. Ostavlja neka pitanja nerazjasnjena. Svidja mi se sto se dosta bavi samim likovima. Njihovim osecanjima, shvatanjima i pogledom na svet. Nije sve cista akcija. Svidjaju mi se likovi iako ih ponekad mrzim(samo pojedine) zbog njihovih postupaka. Zatim, nije samo neka glupost, 100% cista izmisljotina. Prvo, postoje neke situacije u kojima bih se i ja zapitala sta da radim. Kao kada Bella treba da bira izmedju Jacoba i Edwarda. Dva potpuno drugacija zivota, dve razlicite buducnosti. A postoje i neke zaista ozbiljne situacije. Kao recimo Bellina trudnoca. Svidja mi se i to sto nije sve izmisljeno. Ta mesta, i ljudi u njima zaista postoje. Forks, La Push, Port Angeles, Quiliti, njihove legende, Prva plaza. Sve to zaista postoji.I za kraj, ljubavna prica je apsolutno prelepa, jedinstvena i savrsena.Po meni, Edward i Bella su postali nesto kao kultni par. Poput Romea i Julije. To je ono sto sam mogla da srocim i napisem a pored toga postoje jos mnoge stvari i razlozi zbog kojih volim Twilight. Nadam se da je ovo dovoljno. Smile

Slažem se, Twilight je jedinstven. Zaista nemam šta da dodam.

23 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Jan 17, 2011 12:23 am

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
Volim ga zbog Belle i Edwarda i zbog svih prepreka koje imaju a sve ih predju ljubavlju .

24 Re: Zašto volite Twilight? taj Sub Apr 02, 2011 5:00 pm

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Prvo sam pogledala film i svideo mi se! A onda sam pocela i da citam knjige i nisam mogla da stanem...Jednostavno mi se svidja celokupna prica, radnja mi je fantasticna! Tu je i Jake, jos jedan dobar razlog, ako ne i najbolji!!! Very Happy bored

http://littlebabyboo.tumblr.com/

25 Re: Zašto volite Twilight? taj Sub Apr 02, 2011 5:02 pm

Sara

Urednik
Urednik
Zato što je poseban, zanimljiv, Jacob je tu.
Prvo sam pogledala filmove, 1. i 2. dio, i onda sam saznala za ovaj forum, kupila knjige, pročitala ih, i onda ga još više zavoljela.
Btw. ja sam Milicu nagovorila na Twilight. Zbog čitanja knjiga na internetu sad nosi naočale. Razz

You loved me once. You can love me again.
http://www.innocent-brothers.tumblr.com

26 Re: Zašto volite Twilight? taj Sre Jan 04, 2012 6:59 pm

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
zbog knjiga...definitivno...kada sam prvi put gledala film....bio mi je glup...kao i svaki treci novi film....
ali knjiga... <3
a i verovatno najvecim delom zbog Edwarda Very Happy

27 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Jan 06, 2012 9:50 pm

Spirit Crusher

Uljez
Uljez
Zato sto je jako zanimljivo,nema previse toga kao u TVD-u, i skroz je nekako opustenije. Ne postoji toliko dobra rec kako opisati Twilight :3

http://www.photoshop-tn.com/

28 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Jan 09, 2012 11:55 am

aureiaxxpixie.

Uljez
Uljez
Prije sam ga voljela jer sam bila manja,imala sam 11 godina.
Postala sam zaluđena vampirim,i kako rastem,sve manje i manje ga volim.
Ne vidim razlog zasto mi se svidio toliko.

http://catwalk.bestforum.ca/

29 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Jan 09, 2012 12:02 pm

Forever Young

Legende
Legende
Obožavala sam ga u petom i šestom razredu ne znam zašto.
Jednostavno mi se dopadao, mnogo xDD
Ali, sad me je skroz prošla ta zaluđenost.

U suštini, slažem se sa Leom.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forums | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog