Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Zašto volite Twilight? taj Čet Jul 15, 2010 6:27 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Eto, zašto baš Twilight...šta volite u njemu??? vampirchic

http://twilightsaga-4ever.forummotion.com/index.htm

2 Re: Zašto volite Twilight? taj Čet Jul 15, 2010 6:28 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Mislim da je prelepa romanticna prica...i jako mi je lepo kad shvatim shta je sve Edward ucinio za Bellu...prelepo...a knjiga je pisana fenomenalno...i film je extra snimljen... I love you

3 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Jul 16, 2010 11:58 am

*Esme*

Lov
Lov
Drugaciji je. Ne zaljubljuju se vampiri i ljudi u svakoj knjizi. Ima svega, i romantike, akcije, tuge, i u neku ruku je strasan. Tera te da razmisljas. Ostavlja neka pitanja nerazjasnjena. Svidja mi se sto se dosta bavi samim likovima. Njihovim osecanjima, shvatanjima i pogledom na svet. Nije sve cista akcija. Svidjaju mi se likovi iako ih ponekad mrzim(samo pojedine) zbog njihovih postupaka. Zatim, nije samo neka glupost, 100% cista izmisljotina. Prvo, postoje neke situacije u kojima bih se i ja zapitala sta da radim. Kao kada Bella treba da bira izmedju Jacoba i Edwarda. Dva potpuno drugacija zivota, dve razlicite buducnosti. A postoje i neke zaista ozbiljne situacije. Kao recimo Bellina trudnoca. Svidja mi se i to sto nije sve izmisljeno. Ta mesta, i ljudi u njima zaista postoje. Forks, La Push, Port Angeles, Quiliti, njihove legende, Prva plaza. Sve to zaista postoji.I za kraj, ljubavna prica je apsolutno prelepa, jedinstvena i savrsena.Po meni, Edward i Bella su postali nesto kao kultni par. Poput Romea i Julije. To je ono sto sam mogla da srocim i napisem a pored toga postoje jos mnoge stvari i razlozi zbog kojih volim Twilight. Nadam se da je ovo dovoljno. Smile

4 Re: Zašto volite Twilight? taj Sub Jul 17, 2010 12:26 am

Hope : )

Lov
Lov
zato što priča govori o neizmjernoj ljubavi koja prelazi preko svih granica i pravila, te opstaje

5 Re: Zašto volite Twilight? taj Sub Jul 17, 2010 2:26 pm

Ina.Alice.Fan

Vreme
Vreme
zato sto je izvanredan u svakom pogledu. prica je dobra likovi, glumci, sve Very Happy

6 Re: Zašto volite Twilight? taj Ned Jul 18, 2010 2:08 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Potpuno se slazem sa vama,uzgred,Esme,hwala za pesmu,probacu da se setim stanice na radiju i da je nadjem...hwala :flower:

7 Re: Zašto volite Twilight? taj Ned Jul 18, 2010 2:11 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
*Esme* ::Drugaciji je. Ne zaljubljuju se vampiri i ljudi u svakoj knjizi. Ima svega, i romantike, akcije, tuge, i u neku ruku je strasan. Tera te da razmisljas. Ostavlja neka pitanja nerazjasnjena. Svidja mi se sto se dosta bavi samim likovima. Njihovim osecanjima, shvatanjima i pogledom na svet. Nije sve cista akcija. Svidjaju mi se likovi iako ih ponekad mrzim(samo pojedine) zbog njihovih postupaka. Zatim, nije samo neka glupost, 100% cista izmisljotina. Prvo, postoje neke situacije u kojima bih se i ja zapitala sta da radim. Kao kada Bella treba da bira izmedju Jacoba i Edwarda. Dva potpuno drugacija zivota, dve razlicite buducnosti. A postoje i neke zaista ozbiljne situacije. Kao recimo Bellina trudnoca. Svidja mi se i to sto nije sve izmisljeno. Ta mesta, i ljudi u njima zaista postoje. Forks, La Push, Port Angeles, Quiliti, njihove legende, Prva plaza. Sve to zaista postoji.I za kraj, ljubavna prica je apsolutno prelepa, jedinstvena i savrsena.Po meni, Edward i Bella su postali nesto kao kultni par. Poput Romea i Julije. To je ono sto sam mogla da srocim i napisem a pored toga postoje jos mnoge stvari i razlozi zbog kojih volim Twilight. Nadam se da je ovo dovoljno. Smile
Joj hwala,nadjoh pesmu,odslushaj je,zove se "I don't believe you" od Pink...

8 Re: Zašto volite Twilight? taj Čet Jul 22, 2010 3:23 pm

HareCullen

Vreme
Vreme
Twilight volim zbog Alice.Jer je prelijepa,presimpatićna...

9 Re: Zašto volite Twilight? taj Uto Jul 27, 2010 6:41 am

MISA

Prvi pogled
Prvi pogled
Zbog Kristen, Roberta, Taylora..

10 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Jul 30, 2010 9:16 pm

I LOVE EDWARD <3

Prvi pogled
Prvi pogled
ja nisam htela da gledam film zbog glumaca..e.vo priznajem...nekako mi se Jeck nije svideo...citala sam u novinama neke clanke i mislila sam da je uobrazen mnogo i ne znam nije mi se svidelo...mislila sam da je film uzasan...ali sam sada skoro dobila zelju da odgledam zbog pozitivnih kritika i eto svideo mi se....zato sto je jedinstven...a sada cu da pocnem i knjige da citam Smile

11 Re: Zašto volite Twilight? taj Sub Jul 31, 2010 11:49 am

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
Twilight vollim jer je to posebna prica:)
Jer glavni lik nije savrsena djevojka,zgodna,lijepa,i to,vec jedna obicna ljudska,smotana Bella.
Jer sva ta mitska stvorenja nisu zla,vec na neki nacin dobra.
Jer se ljubavna prica kao i trokut razlikuje od standardnog ljudskog trokuta i ljubavne price.
Prica je jedinstvena i nemoguce joj je odoljeti.

12 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Avg 02, 2010 11:00 am

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Volim ljubavnu pricu Edwarda i Belle i kako je to Stefani objasnila.
Pogotovu Edwardovu ljubav prema Belli koja je neverovatna.
I uopste mi se svidja sto je Stefani drugacije predstavila vampire Smile

13 Re: Zašto volite Twilight? taj Pet Avg 06, 2010 9:42 am

Nora

Komplikacije
Komplikacije
Zato što je realističan.

Hahahahahahaha.

Ne znam ni ja zašto mi se sviđa...možda jer me zabavlja.
Vampiri vegeterijanci (Haha. Please.), djevojka čiji je dečko control freak, najbolji prijatelj joj je EMO, i, da - vukodlak, ta djevojka rodi poluvampirsko dijete, doktor koji je vampir...i šta sve ne još.

Volim Twilight zbog toga što je Stephenie od svega toga sklopila priču radi koje je neće zatvoriti u ludnicu.
Volim Twilight zbog toga što ima puno Jacoba.
Volim Twilight jer je zabavan.
Volim Twilight zbog još milion razloga koji su smisleniji nego ovi navedeni.

I, da, volim glumce u Twilight filmovima. xD

http://selenagomez.findtalk.biz/

14 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Avg 09, 2010 6:31 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
zato sto je savrsen..msm to je jako cudna prica,i samo to sto se vampir zaljubljuje u coveka,i obrnuto,msm to je jako dobra i inovativna ideja..stvarno je the best!!
Smile

15 Re: Zašto volite Twilight? taj Pon Avg 09, 2010 7:12 pm

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
Ja volim twilight zato što ima predobru radnju...što esme kaže, ne zaljubljuju se vampiri i ljudi u svakoj knjizi..s.vidja mi se povezanost vremena i mjesta..itd...glumci...

http://www.mitologija45.blogger.ba

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi besplatan blog