Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pet Avg 27, 2010 7:30 pm

anna-loca

Buđenje
Buđenje
pa kada je snimljen 1.deo,chitala sam neshto u chasopisu i chinilo mi se zanimljivim...pa sam uzela da pogledam film...i odushevila sam se....

http://vaskutak-forum.free-forums.biz/forum.htm

17 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pet Okt 08, 2010 5:54 pm

Rose Salvatore

Lukavi planovi
Lukavi planovi
U novinama, 2008. godine Smile

http://www.twilight-saga4ever.com

18 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Okt 18, 2010 3:11 pm

BB fashion

Uljez
Uljez
Negdje 2008 kada je izašao prvi film

19 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Okt 18, 2010 5:55 pm

Vanja TSF ^^

Novorođeni
Novorođeni
U avgustu prosle godine sam citala casopis..Svideli su mi se kristen i robert,kog sam obozavala iz HP-a..Procitala sam knjigu i zarazila se ♥

20 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Okt 18, 2010 9:02 pm

Thea.Black.(:

Uljez
Uljez
MartyCo ::Pa,vidjala sam reklame na casopisima,ali sam mislila da je neki glupavi horor.Drugarica me je preko Fejsa terala da odgledam,ali nisam htela.Onda sam otputovala do sestre,i ispostavilo se da je ona veliki fan...Pet dana me je terala da odgledam,i poslednjeg dana raspusta je uspela.Odgledala sam Twilight...I OD TADA SAM NAJVECI FAAAAN...Procitala sam sve knjige,sad treba da citam "Kratak,drugi zivot Bri Taner"...i opet da procitam ceo serijal...LOVING TWILIGHT...AND JACKOB...AND BELLA...AND CULLENS...

I ja sam otisla kod sestre i preko nje sam postala jedan od najvecih fanova. Znam da smo prvo vece to gledale i ja zaspala na delu kada Edward spasi Bellu tamo kod auta, jer mi dosadilo. Kada sam dosla kuci bilo mi dosadno i ja ga skinem sa neta i pogledam. I to je moja prica xDD Procitala sve knjige po 3 puta, i hocu jos sigurno Very Happy

21 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Uto Nov 23, 2010 5:22 pm

fanpire_1

Urednik
Urednik
Cula sam za twilight kad se poceo snimati,ali mislila sam da je neki glupavi film i nisam bila fan iako su svi drugi bili...onda je izaso new moon i imala sam namjeru da ga pogledam,ali su previse pricali o tome i zgadio mi se u pocetku ali sve mi se vise svidao.onda je izaso eclipse i pogledala sam ga na kompu sa losom slikom (jer je tek bio par dana bio u americi u kinu)i onda pogledala sve filmove sa dobrom slikom i kupila knjige i postala fan!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

22 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sre Nov 24, 2010 2:28 pm

Lidija

Urednik
Urednik
Za twilight sam čula u časopisu Bravo. Mislila sam da je to nešto strašno, pošto se radi o vampirima. Film sam imala 2 meseca i nisam smela da ga gledam, jer sam se plašila. Kad sam ga odgledala zaljubila sam se u film i glumce. Tad sam počela da čitam knjige.

23 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Dec 06, 2010 10:17 pm

KStew ♥

Prvi pogled
Prvi pogled
Pre nego što je izašao prvi deo, u BRAVO-u je bio intervju sa Robertom Pattinsom i ispod njegovog imena je pisalo "Edward iz filma Twilight" i ja ukucala na youtube twilight movie trailer, kasnije odgledala film i pročitala knjigu i od tad sam vatreni fan.

24 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Jan 17, 2011 12:20 am

Masens girl' <3

Adrenalin
Adrenalin
Prvo sam pregledala film, ali nisam tada postala fan...
Procitala knjige... Tad sam poludila Very Happy

25 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sub Apr 02, 2011 5:06 pm

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Leto 2008...xD

http://littlebabyboo.tumblr.com/

26 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sub Apr 02, 2011 5:07 pm

Sara

Urednik
Urednik
Kada je izašao film. Very Happy

You loved me once. You can love me again.
http://www.innocent-brothers.tumblr.com

27 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Ned Jan 01, 2012 2:44 pm

Ejpril

Uljez
Uljez

ja mislim da je to bilo negde krajem 2008,citala sam neki clanak u bravo casopisu i zainteresovala se za film-par meseci kasnije sam ga odgledala na dvd-u a sve naredne delove sam gledala u bioskopu
takodje sam procitala 3 knjige ostala mi jos 4

28 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Ned Jan 01, 2012 4:34 pm

♥.Lady L.♥

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Vidala sam u casopisima reklame i odgledala film iz radoznalosti ali on nije ostavio preveliki utisak na mene. Par meseci kasnije drugarica mi je pozajmola prva dva dela knjige i kada sam ih procitala zaljubila sam se u njih i nabavila sve delove. Prvo sam procitala knjige a onda odgledala filmove i ovaj put su mi se jako svideli Smile

29 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sre Jan 04, 2012 5:59 pm

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
Razredna nas je vodila u bioskop 2008.
Gledali smo Twilight....
tako je sve pocelo XD

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog