Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Čet Jul 15, 2010 8:33 am

♥_Miss Lautner_♥

Volterra
Volterra
Pa...kada ste čuli za sagu?
Kad je došao film ili već kad je došla knjiga?
Kada ste postali Twilight-fan?

http://avril-lavigne4um.forumotion.com

2 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Čet Jul 15, 2010 6:25 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Pa,vidjala sam reklame na casopisima,ali sam mislila da je neki glupavi horor.Drugarica me je preko Fejsa terala da odgledam,ali nisam htela.Onda sam otputovala do sestre,i ispostavilo se da je ona veliki fan...Pet dana me je terala da odgledam,i poslednjeg dana raspusta je uspela.Odgledala sam Twilight...I OD TADA SAM NAJVECI FAAAAN...Procitala sam sve knjige,sad treba da citam "Kratak,drugi zivot Bri Taner"...i opet da procitam ceo serijal...LOVING TWILIGHT...AND JACKOB...AND BELLA...AND CULLENS...

http://twilightsaga-4ever.forummotion.com/index.htm

3 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pet Jul 16, 2010 12:21 pm

*Esme*

Lov
Lov
Ja sam prvo cula za film. Tacnije gladala sam City na Pinku kada sam cula da je grupa Paramore snimila novu pesmu Decode za novi film Sumrak. Radnja se odvija u malenom gradicu Forksu gde se razvija ljubav izmedju vampira Edvarda i tinejdzerke Belle. Jedva sam skupila vilicu koliko sam zinula. Postala sam opsednuta njime. Trazila sam ga na sve strane. Na pocetku nisam znala maltene nista o njemu, osim navedenog. Nisam znala tacnu radnju, likove, nista. Cak ni to da je snimljen po knjizi. Nisam znala da te knjige uopste postoje! Ali sam ubrzo sve saznala. Odgledala film, kupila knjige(prve tri)... Sve to se desilo otprilike u februaru 2009. godine. I evo, od tada pa do dana danasnjeg ne prodje ni jedan jedini dan a da mi Sumrak makar ne prodje kroz glavu.

4 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pet Jul 16, 2010 12:24 pm

eŁŁy

Prekretnica
Prekretnica
pa ja sam cula za njega kad sam vidla da stize u kina, a p0st0 0b0zavam vampire mal sam se raspitala i saznala za knjige.. prv0 sam p0gledala film, a zatim 0dma pr0citala i knjigu i 0d 0nda sam 0visna 0 t0me

5 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sub Jul 17, 2010 12:21 am

Hope : )

Lov
Lov
Prvi put sam ćula od prijateljice za nju. Imala sam predrasuda da mi se neće svidjeti. odmah sam bila oduševljena, prvo sam bila team edward, pa dosta dugooo vremena tim jacob a sad volim oboje

6 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sub Jul 17, 2010 2:27 pm

Ina.Alice.Fan

Vreme
Vreme
1. nzm Razz
2. nzm Razz
3. 2010 -.- Sad

7 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Čet Jul 22, 2010 3:25 pm

HareCullen

Vreme
Vreme
Za Twilight sagu sam ćuo kada je izašao film,zatim sam kupio sve knjige i nastavio da pratim TS redovno.

8 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Jul 26, 2010 8:09 pm

♥MiSs PerfeCt♥

Uljez
Uljez
Kada je snimljen prvi deo.

9 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pet Jul 30, 2010 9:22 pm

I LOVE EDWARD <3

Prvi pogled
Prvi pogled
kada se prvi put davao u bioskopima a i mozda pre toga...ali postigao je ogromnu popularnost tako da sam mozda i pre premijere kod nas Smile

10 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Sub Jul 31, 2010 11:50 am

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
Cula sam za Twilight 2005 godine kad je moja druigarica citala na engleskom na kompu i bila odusevljenaa:)

11 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Avg 02, 2010 10:59 am

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Joj pre dve godine.Dosla iz skole bila umorna i uzela ajde da pogledam neki film Smile I uzela Twilight ^^ Tako je sve pocelo.

12 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Avg 09, 2010 7:32 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Pre godinu dve..kada su svi poceli da pricaju o tome..kada je pocelo snimanje prvog filma..Smile

13 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Avg 09, 2010 7:35 pm

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
Ja sam vidjela najavu filma na cinema-magica na atv i tata mi skino s neta i ja gledala(tad mi je ed bio lijep).i nisam bila prevelik fan twilight-a, a onda sam ih kroz novine i ostale knjige počelaa obožavti...

http://www.mitologija45.blogger.ba

14 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pon Avg 09, 2010 7:40 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Pa msm da se prica ne moze u potpunosti ni shvatiti dok se ne procitaju knjige..tako da msm da se ne moze u potpunosti ni obozavati dok se ne procitaju knjige..Very Happy

15 Re: Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu? taj Pet Avg 27, 2010 5:40 pm

*Ana Cullen*

Buđenje
Buđenje
prosle godine Very Happy

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi besplatan blog