Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 3]

1 Dete Nessie i Jacoba? taj Čet Jul 01, 2010 12:15 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
malo suludo,zar ne?zamislite dete poluvampira i vukodlaka.
kako bi izgledalo?koliko bi dugo zivelo?koje bi moci imalo?cime bi se hranilo?
da li bi oni uopste mogli da imaju dete?

2 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 8:12 am

*Esme*

Lov
Lov
Za pocetak, da, mogu da imaju dete. Nessie je ipak polu-covek, razvija se do odredjenog doba. A i po Billijevoj definiciji vukodlaci su utiskuju u osobe koje su najpogodnije za prenosenje gena, ili ti za radjanje jos malih vukodlaka. Pa s toga, da. Mislim da mogu da imaju dete.
E, sad, koliko bi ono zivelo, cime bi se hranilo, koje bi moci imalo... Ne znam. Pretpostavljam da bi zivelo vecno, kao i njegovi roditelji, ali ipak... Sta znam. Stvarno jeste bizarno. Mislim, jel bi se pretvaralo u vukodlaka i istovremeno prenosilo misli dodirom? A sto se tice hrane, tu tek nemam pojma. Ali u jedno sam sigurna, nece sisati krv ljudima!

3 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 8:53 am

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
vukodlaci ne zive vecno

4 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 9:46 am

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
ne zive vecno..ali ni ne stare ..jedno vreme xD

ja mislim..da bi onda jacob..pristao da bude vampir xD
mozda suludo..ali ja tako mislim..

5 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 10:02 am

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
zasto,bas cool ideja! ^^

6 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 10:21 am

*Esme*

Lov
Lov
Fiore in Antartide ::vukodlaci ne zive vecno

Dobro, to je tacno. Zive dokle god se pretvaraju u vuka. A kad pogledas, to moze da traje prilicno dugo. Taha Aki je proziveo vek tri ljudska zivota i nadziveo svoje dve zene(doduse tri). Sto otprilike iznosi skoro 300 godina. To nije vecnost, ali ako je ziveo toliko zasto ne bi ziveo jos duze. Uostalom, Jacob je sam u Praskozorju rekao da ima celu vecnost da pronadje Edwarda. Ja licno mislim da oni ne zive vecno. Ipak su ljudska bica. Krvare i imaju srce koje kuca. Ali izgleda da ipak zive vecno, ili barem dok sami ne odluce da zele da umru sto moze da se desi za pitaj boga koliko godina.

7 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 10:24 am

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
da,postoji jedna prica da vampiri zive jaaakooo jaaakooo dugo i da kada pozele da umru,umru.ali vratimo se na temu.slazem se sa tvojim misljenjem....vukodlaci zive jako dugo ali ne i vecno

8 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 10:29 am

*Esme*

Lov
Lov
Samo jos ovo, Jacob nikada ne bi mogao da bude vampir. Vampirski otrov ubija vukodlake.

9 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pet Jul 02, 2010 10:37 am

Micy Cullen

Fenomen
Fenomen
da jeste..i to..
ali vukodlaci mogu da pocnu sa starenjem kada to budu zeleli..
kao sto je onaj.. Taha Aki xD kada je upoznao trecu suprugu..koju je voleo..
vise od ostalih..ponovo je poceo da stari..da bi umreo kada i ona.

bilo bi zanimljivo..posto oni jedni drugima smrde..(jacob & Renesmee)
to je slicno kao vampir i ljudsko bice (bella & Edward)
jer ovi smrde jedno drugome..
a ovde edward mora da se suzdrzi da mu bella ne bude rucak..

oke vratimo se temi xD

10 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Sub Jul 10, 2010 9:12 am

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Zanimljivo je Smile Bilo bi lepo da izadje jos jedna knjiga i o njima i njihovom zivotu Very Happy

11 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pon Avg 09, 2010 6:43 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Edwardowa Smile ::Zanimljivo je Smile Bilo bi lepo da izadje jos jedna knjiga i o njima i njihovom zivotu Very Happy

Hehe...otkud ti to da mislis,Jackobomrzcu???Ja mislim da ce moci da imaju dete i da ce ono ocigladno biti poluvampir polu covek...a mozda bude i pilo krv...

http://twilightsaga-4ever.forummotion.com/index.htm

12 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pon Avg 09, 2010 7:05 pm

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
uhh...izvrnuo mi se mozak čitajući komentare...da imaju djecu bilo bi i vampir, i vukodlak i čovjek pa bi na kraju samo sebi smrdilo...jelo bi sve čega se takne i živjelo bi onoliko koliko žive vampiri..npr. ovako:prvo proživi ljudske godine(do odredjenog doba, lupam,20 godina) pa onda vukodlačke(dugo, dugo) i nakraju ostane sa vampirskim godinama jer je njih najviše..xDD...i imalo bi drečavo narandžaste oči(moja mašta je na snazi)

http://www.mitologija45.blogger.ba

13 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pon Avg 09, 2010 7:08 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
bas sam razmisljala o tome..pa ne znam kakvo bi to dete moglo da bude,pulu vampir-covek polu vukodlak...Very Happy
msm da ne bi pilo ljudim krv posto vukodlaci sluze da stite ljude od vampira..
msm da bi nasledilo neku renesminu moc i da bi bio vukodlak,odnosno msm da bi bio alfa,posto bi verovatno bio najjaci zbog renesmine moci,a i jackobovo dete,ipak je on unuk efraima blacka..tako da me ne bi cudilo..Smile

14 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Pon Avg 09, 2010 8:40 pm

MartyCo

Buđenje
Buđenje
**dark_glow** ::uhh...izvrnuo mi se mozak čitajući komentare...da imaju djecu bilo bi i vampir, i vukodlak i čovjek pa bi na kraju samo sebi smrdilo...jelo bi sve čega se takne i živjelo bi onoliko koliko žive vampiri..npr. ovako:prvo proživi ljudske godine(do odredjenog doba, lupam,20 godina) pa onda vukodlačke(dugo, dugo) i nakraju ostane sa vampirskim godinama jer je njih najviše..xDD...i imalo bi drečavo narandžaste oči(moja mašta je na snazi)

Joj i meni se mozak izvrnuo...majka mu polu vampir...a vampiri ubijaju ljude...a otac vukodlak...a on stiti ljude...uvrnuto...a ishrana...joj pojma nemam...samo ja mislim da bi ljudski deo najmanje dosao do izrazaja...mi ionako nemamo posebne karakterisitke...

http://twilightsaga-4ever.forummotion.com/index.htm

15 Re: Dete Nessie i Jacoba? taj Uto Avg 10, 2010 3:02 pm

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Ja msm da nece imati zelju za krvlju..i da ce se hraniti kao vukodlak..posto ce ipak vucija strana biti vec od vampirske..ako pogledamo realno vucija stana ce da zauzima 2 cetvrtine renesme,a covecija i vampirska po jednu cetvrtinu...tako da msm da ce biti najslicnija vukodlaku..Smile

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 3]

Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forums | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi besplatan blog