Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Da li je Bella sebična? Kako je bilo Jacobu? taj Čet Jul 01, 2010 12:11 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
kao sto vec znate,Bella u Eclipse-u razvlaci te hoce sa Edwardom te hoce sa Jacobom,daje im laznu nadu.i na kraju ode sa Edwardom i ostavi Jacoba......da li je to sebicno?ruzno?normalno?sta mislite kako se Jacob osecao?

Nora

Komplikacije
Komplikacije
Naravno da se užasno osjećao.
Doduše, on nije odustao, ali opet...

Stvarno je bezobrazna.
I indirektna.

http://selenagomez.findtalk.biz/

lilen

Volterra
Volterra
Mislim da jeste sebicna i podla.Dosta me je iznervirala u 3 delu.Em sto je povredjivala Edvarda...I na kraju ostavila Jacoba...Mogu da zamislim kako se on osecao.Verovatno je strasno patio.Hvala bogu da se Nessi rodila...Ali ovako mi je Bella jako dobar lik osim u tom delu. Very Happy

MartyCo

Buđenje
Buđenje
Ja jako volim Belu,ona mi je najdrazi lik,ali nije se lepo ponela prema Jackobu,ali ipak,ona je bila izludjena,obojica su joj se svidjala,nije znala sta da radi,zao mi je i nje i Jackoba...

http://twilightsaga-4ever.forummotion.com/index.htm

^^Miss.Lautner^^

Lov
Lov
Pa nije ona toliko sebicna,ona je neodlucna,a Jacobu je bilo jako tesko normalno,i mislim da ona nije zasluzila da joj on bude prijatelj ali eto:)

I LOVE EDWARD <3

Prvi pogled
Prvi pogled
pa msm ono Jeck je znao da je bela izmedju dve vatre i da mora da odluci a i znao je da ona mnogo voili Edwarda...ja msm da je on sam sebi davao laznu nadu ne znam ali Bella mi tu nije ni kriva ni duzna msm ja da volim Edwarda sigurno bi malo flertovala sa preslatkim Jeckom Wink

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Jacobu je ona od pocetka govorila da hoce da bude sa Edwardom.
I da ce ostati sa Edwardom i da joj je on samo prijatelj.Ona je odlazila kod njega vidjala se sa njim kao sa prijateljem.To sto je on patetisao i govorio da ce da se ubije pa je ona prisatala da je poljubi to nema nikakve veze ni sakakvom laznom nadom -.- Mene je tu Bela razocarala jer se ponela odvratno prema Edwardu.Ide i ljubaka se sa ovim iza ledja.

Tako da mi Jacoba apsolutno nije zao ^^

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
On se osjećao užasno..bio je kao "AAAAAA, ubiću edwarda" pa je onda skonto da od tog nema vajde i onda je rekao "bolje da je dobro čuva, ili ne, da ja uskočim u pomoć" a oda je bela rekla"nadam se da nisam povrijedila jacoba" a onda edward pošto ne može da čita beline misli ostao sa njom, al da je vidio kako se ona osjeća otišao bi...

bella je bila krava kad je ostavila džejka

http://www.mitologija45.blogger.ba

*Bella Swan*

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Ona je Jacobu stavila na znanje da ona ne namerava s njim nista vise od prijateljstva...ali on je bio uporan..
Msm da je normalno njeno ponasanje..ipak je normalno da kada izgubis jedno voljenu osobu da se vezes za drugu..tako da msm da je to Jacobova krivica,posto je bio tvrdoglav i uporan u zelji da osvoji Bellu..
Mada mi ga je ipak bilo zao..u nekim situacijama..Smile

10 Re: Da li je Bella sebična? Kako je bilo Jacobu? taj Pet Avg 27, 2010 10:01 pm

anna-loca

Buđenje
Buđenje
Edwardowa Smile ::Jacobu je ona od pocetka govorila da hoce da bude sa Edwardom.
I da ce ostati sa Edwardom i da joj je on samo prijatelj.Ona je odlazila kod njega vidjala se sa njim kao sa prijateljem.To sto je on patetisao i govorio da ce da se ubije pa je ona prisatala da je poljubi to nema nikakve veze ni sakakvom laznom nadom -.- Mene je tu Bela razocarala jer se ponela odvratno prema Edwardu.Ide i ljubaka se sa ovim iza ledja.

Tako da mi Jacoba apsolutno nije zao ^^

u potpunosti se slazem,ono u Eclipse je bilo stvarno patetichno sa Jacobove strane.Imam osecasj da je to namerno uradio jer je znao da Bella ne bi dopustila da se on povredi,shto je normalmno,prijatelj joj je...pa je to iskoristio da bi je poljubio i pokushao okrenuti Edwarda protiv nje(shto je moramo priznati vrlo jadno). Tako da msm da nije za zaljenje... A shto se tiche Belle,razocharala me je tada jer kada je poljubila Jacoba jednostavno se vratila Edwardu(koji je prochitao Jacobove misli i znao shta se desilo,ali joj je oprosto...) i rekla "Tebe volim vishe"...msm to stvarno nije u redu... Hmmm

http://vaskutak-forum.free-forums.biz/forum.htm

11 Re: Da li je Bella sebična? Kako je bilo Jacobu? taj Sub Sep 18, 2010 10:08 am

Rose Salvatore

Lukavi planovi
Lukavi planovi
Ona nije sebična. Pre sam mislila da jeste, ali sada mislim da nije. Evo razloga zašto tako mislim.

Već sam u jednoj temi navela da Džejkob u početku nije toliko želeo Belu, već je želeo da.. hmm, kako da kažem, ‚‚pobedi'' Edvarda. Bela mu je bila kao pehar, hteo je da bude sa njom zato što je ona bila sa Edvardom. Samo mu se sviđala, nije to bila ona ljubav kao kod Edvarda, ali sam sigurna da se nervirao zato što se Beli sviđa neko drugi, i to baš njegov prirodni neprijatelj. Tako je počeo da ubeđuje Belu, navaljivao je da se na silu uvuče u njeno srce... i uspeo je. Ali opet to nije bilo to. Tek tada je on nju stvarno zavoleo na način koji nije kada ti se neko samo sviđa, već kada ga stvarno voliš.

http://www.twilight-saga4ever.com

Twilight girl

Buđenje
Buđenje
ja mislim da nije sebična i podla.
ona je otpočetka odabrala edwarda.Jacob joj je bio najbolji prijatelj.Jacob je bio uvjeren da je ona zaljubljena u njega,pa je i nju (onakvu kakva je,svima udovoljava)uvjerio,jer nije on glup.Btw,njoj je bilo žao Jacoba onakvog povrjeđenog i tužnog.

A,ako ovo ^ gore nije istina onda: Nije isto zaljubljenost i ljubav.Ljubav je puno jača.

I na kraju:Jeste li čuli što Bella kaže na kraju trećeg filma.To vam sve objašnjava.

Thea.Black.(:

Uljez
Uljez
Nmg da zamislim kako se on osecao, ali mislim da ni ona nije bila sigurna u pocetku. Mislim da nije imala nameru da ga povredi, ali ipak je tu Edward a svi znaju da po Bellino zdravlje nije dobro da bude odvojena od njega (xD)

14 Re: Da li je Bella sebična? Kako je bilo Jacobu? taj Uto Okt 19, 2010 10:14 am

Vanja TSF ^^

Novorođeni
Novorođeni
uzasno je sebicna hladna i na trenutke bezosecajna -.-

Anchy44

Lov
Lov
MartyCo ::Ja jako volim Belu,ona mi je najdrazi lik,ali nije se lepo ponela prema Jackobu,ali ipak,ona je bila izludjena,obojica su joj se svidjala,nije znala sta da radi,zao mi je i nje i Jackoba...
Slazem se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi besplatan blog