Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 4]

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
pa??napisite kako ga zamisljate..

*Esme*

Lov
Lov
Pa, s obzirom da sam ja prvo gledala film pa citala knjigu, nije bilo potrebe da ga sama zamisljam. Vec na pocetku sam dobila kako izgledaju svi likovi, ukljucujuci i Edwarda. Ali, sada, dok citam, u glavi uvek imam Edwarda iz Twilighta. Tu mi je stvarno bio olicenje savrsenstva. A vec u New moon i u Eclipse(prema slikama)... Ne. To isto vazi i za Bellu kao i za vecinu ostalih likova.

Kaća

Wonderland
Wonderland
Uff..Ja cu samo da kazem da je meni Rob ODVRATAN.I da Edwarda nikada nisam tako zamisljela..Bila bih definitivno da u Timu Edward samo da Robert ne glumi istog

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
kaca,sa tobom se u potpunosti slazem..rob je gadan,ostali,nemojte se uvrijediti...

**alice**

Volterra
Volterra
zamisljala sam ga bas takvog u knjizi
ali kada sa videla u novinama njegove komentare kakav je da se nekupa redovno malo mi se smucio ali ga ipak obozavam....

Iva

Dimitri Belikov ♥
Dimitri Belikov ♥
fuj..za to nisam znala..Inace,meni je puno ljepsi Edward od Rob-a.Onako nekako blijed mi je simpaticniji

liliflaj

Prvi pogled
Prvi pogled
I ja sam gledala film pa onda citala knjigu tako da nisam drugacije zamisljala Edwarda.

darkesT.BurninG.staR

Revolver Blast
Revolver Blast
prvo sam gledala film pa su mi likovi sviju bili vec u glavi

http://www.mitologija45.blogger.ba

*<Little witch>*

Prvi pogled
Prvi pogled
**Kacxa** ::Uff..Ja cu samo da kazem da je meni Rob ODVRATAN.I da Edwarda nikada nisam tako zamisljela..Bila bih definitivno da u Timu Edward samo da Robert ne glumi istog

U potpunosti se slažem sa tobom....,osim za tim...Nisam sigurna da bih bila u njegovom timu i da je lepši...

Ticky

Uljez
Uljez
Ja sam prvo gledala film pa sam posle citala knjigu i onda sam sve likove zamisljala onako kako izgledaju u filmu...

xxxBroken_Angelxxx

Vreme
Vreme
Iva ::fuj..za to nisam znala..Inace,meni je puno ljepsi Edward od Rob-a.Onako nekako blijed mi je simpaticniji

uuh..bljak...i ja isto wishe wolim edwarda.. <3 i sad redowno zamishljam dok chitam roba kao edda..xP

Katchy Cullen <3

Rastanci
Rastanci
ja am prvo gledala film tako daa..nisam morala da ga zamishljam..Smile
svi likovi su mi okii..Smile

Little Miss Alice

Buđenje
Buđenje
Ja sam ga isto zamišljala kakav je na platnu. Znači identičan. Smile
Prvo sam pričitala knjigu i isto sam ga tako zamislila onda sam pročitala Bravo časopis gde su stavili neku Robertovu odvratnu sliku sa bradom i rekli evo ga Edward, ja sam bila u fazonu O neeeeeeeee neeeeeeeeeee grozno. Ali kad sam videla prave (normalne) Robove slike i odgledala film to je bilo to. Isti je kako sam ga i zamišlajala.

Sara

Urednik
Urednik
S obzirom da sam prvo pogledala film pa pročitala knjigu nisam ga baš zamišljala takvog.
U filmu i u knjizi Rob (Edward) je prelep, nije raščupan a ovako, u privatnom životu je totalni buntovnik....

You loved me once. You can love me again.
http://www.innocent-brothers.tumblr.com

Edwardowa :)

Adrenalin
Adrenalin
Pa i ne lici.Ali je i Rob divan.Mada tesko je i zamisliti Edwarda kad je toliko savrsen.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 4]

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog