Da li je po vama bolja knjiga ili film i zasto? 5 3.7 3

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 5 od 5]

Your worst Nightmare

Fenomen
Fenomen
Po meni knjiga, jer ti mnogo vise docara nego film! I u filmu je dosta toga izosravljeno! A opet i film je super, jer npr nije isto zamisljati Jacobove trbusnjake i videti ih stvarno! xDDDD

http://littlebabyboo.tumblr.com/

62 Re: Da li je po vama bolja knjiga ili film i zasto? taj Čet Apr 21, 2011 11:03 am

Margita

Adrenalin
Adrenalin
Knjiga,jer steknes sopstveni utisak.I bolje je mnogo procitati prvo knjigu pa pogledati film Yes

Nina :)

Vreme
Vreme
Slazem se sa predhodinm postom.
Ali i film ima svojih prednosti...Mada sam po pitanju pojedinih likova razocarana kako su ekranizovani.

★ Alice ★

Lov
Lov
knjiga jer je opsirnije napisano msm u filmu su pola scena i to zanimljivih izbacene

Bassgirl

Rastanci
Rastanci
inače preferiram knjige pa tako i ovdje. potpuni drugačiji doživljaj je kad čitam knjigu i gledam film. u knjizi mi se sviđaju opisi likovi i radnji čega u filmu, naravno, ne može biti.

66 Re: Da li je po vama bolja knjiga ili film i zasto? taj Čet Avg 04, 2011 11:21 am

Paja'95

Uljez
Uljez
Iako knjigu nisam procitao, u 99% slucajeva knjiga je bolja, tako da i ovde kazem knjiga (:

Bella51655

Uljez
Uljez
Moje licno misljenje da je knjiga definitivno bolja, moje omiljene scene su izbacene!!! A ima ih dosta... Evo jedan primer kada su odredjivali krvne grupe na casu biologije... a ima ih jos puno...

fanpire_1

Urednik
Urednik
Bella51655 ::Moje licno misljenje da je knjiga definitivno bolja, moje omiljene scene su izbacene!!! A ima ih dosta... Evo jedan primer kada su odredjivali krvne grupe na casu biologije... a ima ih jos puno...

Slazem se upravo sa dijelom da su super scene izbacene Mad

Spojler:

http://fallen-angel.forumcroatian.com/

Taylor K. Cobain

Komplikacije
Komplikacije
Uvijek, uvijek, uvijek je bolja knjiga.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi svoj blog