Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

16 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Sre Apr 07, 2010 4:06 pm

nibrdari

Uljez
Uljez
jedva cekam film... preslatki su!!!

17 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Ned Apr 11, 2010 10:17 pm

Magda!

Uljez
Uljez
Ja se nesto ne secam dela gde se u knjizi spominje da je Viktorija imala dodir-kontakt u borbi s Edvardom izuzev njenog pogubljenja od njegove strane...
Kakva je ovo slika,Viktorija bezmalo drzi kontrolu u bitci izmedju njih troje...taj njegov pogled sa ove slike jedino mogu da zamislim da je upucen Beli u momentu kad ona na sebe nekom nepromisljenoscu skrece paznju...no,ako neko zna nek pojasni ovaj deo!

Btw,slike su extra,brojim dane do filma....

18 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Pon Apr 12, 2010 9:00 pm

narcoleptique.

Administrator
Administrator
Kad promislim istina je sto si rekla...ali kad pomenes ovaj deo sa Bellom to onda jedino upucuje na onaj deo kada ona sebe zeli da posece kamenom da bi odvratila Victoriu od Edwarda (bas kao treće zena iz legende o plemenu Quilete)

[~somerholics] [~heyMcqueen]
http://www.iansbalkan.com

19 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Pon Apr 12, 2010 9:51 pm

Magda!

Uljez
Uljez
Midnight Flower ::Kad promislim istina je sto si rekla...ali kad pomenes ovaj deo sa Bellom to onda jedino upucuje na onaj deo kada ona sebe zeli da posece kamenom da bi odvratila Victoriu od Edwarda (bas kao treće zena iz legende o plemenu Quilete)

Napokon neko ko je citao knjigu...

Upravo o tom delu pricam,tu se ne spominje da je Edvard nesto kao ugrozen...
Ocito je da su malo odstupili od knjige.
Pitam se "koliko cemo tek promena ili nepravilnosti uociti u samom filmu|?"

Ipak jedva cekam...kakav god da bude.

20 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 7:00 am

narcoleptique.

Administrator
Administrator
Magda! ::
Midnight Flower ::Kad promislim istina je sto si rekla...ali kad pomenes ovaj deo sa Bellom to onda jedino upucuje na onaj deo kada ona sebe zeli da posece kamenom da bi odvratila Victoriu od Edwarda (bas kao treće zena iz legende o plemenu Quilete)

Napokon neko ko je citao knjigu...

Upravo o tom delu pricam,tu se ne spominje da je Edvard nesto kao ugrozen...
Ocito je da su malo odstupili od knjige.
Pitam se "koliko cemo tek promena ili nepravilnosti uociti u samom filmu|?"

Ipak jedva cekam...kakav god da bude.

haha xDD

ja se secam da je on samo kao pogledao i rekao kao NE...ili nesto tako...dok se Riley borio sa Sethom...ja se ne secam da je ikako prilazio Edwardu -.-,kao ni toga da je Edwardov zivot uopste bio ugrozen...da je to bila samo neka igra kako bi izmorio Victoriu da bi ja na kraju savladao u sumi ili gde vec...

Sto se tice toga da su odstupili od knjige to sigurno jesu,jer meni se ni jedan film od ova dva ne poklapa direktno s knjigom,uvek ima makar mali detalj koji uopšte nije pomenut u knjizi,ili je docaran 21. stoljecu...I u ovom filmu ce biti izuzetaka,evo napominjem samo Bellin prsten,koji uopste ne slici onome iz knjige (imate sliku tu u ovom PDF)...

Eto...mali roman od mene

Very Happy

21 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 11:55 am

Magda!

Uljez
Uljez
Prvo da prokomentarisem to "mali roman od mene"

Ja bash ovakve dijaloge smatram dostojnim nekog foruma...
prosto cenim da je ovo zdrava razmenja misljenja i zakljucaka.

Ovako,sto se tice Belinog prstena u pravu si i ja sam isto kao i ti ocekivala da ce bar za tu priliku snimanja pozajmiti iz neke antikvarnice neki raritet kako bi publici na sto bolji nacin docarali koliko je samom Edvardu bitno da Bela nosi nesto jedinstveno i retko lepo a ne neki prsten (k'o s Jelene Karleuse)novog izdanja.

poz

Poslednji izmenio Magda! dana Uto Apr 13, 2010 2:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

22 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 12:13 pm

Faceless Girl

Fenomen
Fenomen
opaa....nije lose xDD

23 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 1:08 pm

**alice**

Volterra
Volterra
odstupili su dosta sto se tice filma i knjige to sam bila negde na netu procitala ali ce biti zanimljivo u to nesumnjam
P.S. slazem se za prsten juce sam gotovo slican vidjela na obliznjem kiosku samo je bio plastican....

24 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 1:59 pm

Emma Cullen

Rob sexy dream
Rob sexy dream
I ja se slazem da su odstupili od knjige jer ce sam film pocheti kako Victorija stvara Novorodjene, a toga nema u knjizi...A shto se prstena tiche stvarno su mogli naci neki bolji...No ja ipak jedva chekam film...

25 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 5:51 pm

narcoleptique.

Administrator
Administrator
Magda! ::Prvo da prokomentarisem to "mali roman od mene"

Ovako,sto se tice Belinog prstena u pravu si i ja sam isto kao i ti ocekivala da ce bar za tu priliku snimanja pozajmiti iz neke antikvarnice neki raritet kako bi publici na sto bolji nacin docarali koliko je samom Edvardu bitno da Bela nosi nesto jedinstveno i retko lepo a ne neki prsten (k'o s Jelene Karleuse)novog izdanja.

poz

Slazem se u potpunosti...evo procitala sam kasnije komentare i zastala na ovom sto je Emma Cullen rekla...To nisam znala...ali i to je neka logika...u knjizi se to naravno ne spominje jer to Bella ne vidi i to je očito....Morali su malo zaciniti samo pocetak...jer kada se obazrete na sve predgovore knjiga...shvacate li da u onome sto se govori u predgovoru je sadrzano jedno poglavlje knjige (koje ce za mene biti najuzbudljivije)....samo sto je u glavama puno,puno opsirnije objasnjeno... Smile

Da se vratim na prsten....U pravu ste Magda...mislim da su mogli naci vise staromodniji prsten...ili bar sa (koliko se ja secam,bio je) crvenim rubinom...

Ima ga svaka antikvarnica...a barem u Americi to nije tesko naci...

26 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 8:20 pm

Magda!

Uljez
Uljez
Midnight Flower ::
Magda! ::Prvo da prokomentarisem to "mali roman od mene"

poz

Slazem se u potpunosti...evo procitala sam kasnije komentare i zastala na ovom sto je Emma Cullen rekla...To nisam znala...ali i to je neka logika...u knjizi se to naravno ne spominje jer to Bella ne vidi i to je očito....Morali su malo zaciniti samo pocetak...jer kada se obazrete na sve predgovore knjiga...shvacate li da u onome sto se govori u predgovoru je sadrzano jedno poglavlje knjige (koje ce za mene biti najuzbudljivije)....samo sto je u glavama puno,puno opsirnije objasnjeno... Smile

Da se vratim na prsten....U pravu ste Magda...mislim da su mogli naci vise staromodniji prsten...ili bar sa (koliko se ja secam,bio je) crvenim rubinom...

Ima ga svaka antikvarnica...a barem u Americi to nije tesko naci...

Antikvarnica i ne mora ...Mi s ove strane ekrana ne bi ni bolje staklo razlikovali od dijamanta...a kamo li staromodni prsten od rariteta.Oni se ne potrudise uopste ni oko kakvog.E sad sta je tu je.
No,najbitnije je da me niko ne persira... Embarassed

poz Neutral Neutral

27 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Uto Apr 13, 2010 8:30 pm

narcoleptique.

Administrator
Administrator
Pa volim da persiram osobe koje ne poznajem...mislim navikla sam na to...

Sto se tice prstena....nisu se potrudili...slazem se ^^

28 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Sre Apr 14, 2010 6:45 am

*Esme*

Lov
Lov
A jel ste vi primetili koliko su upropastili Edwarda u filmovima? Napravise ga na najveceg nesposobnjakovica. U New Moon za malo da ga ubiju Volturi, u Eclipse Victoria i Riley. Ma daaaaj... Pa on je totalna suprotnost.

29 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Sre Apr 21, 2010 4:54 pm

Angie21

Rastanci
Rastanci
katarina ::slike su prelepe sem one jedne sa viktorijom mada se ja ne secam toga iz knjige Sad

Yes Msm da je Alice imala viziju, ili je to tokom borbe... Ali slazem se...

30 Re: Exkluzivne slike iz filma taj Sub Apr 24, 2010 7:14 pm

liliflaj

Prvi pogled
Prvi pogled
Definitivno, slike i scene na proplanku su najlepse i najromanticnije. Zbog toga se u svakom filmu vracaju tamo.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi blog